Csillagjegyünknek köszönhetően megtudhatjuk, hogy miért nem tudunk megszabadulni rossz szokásainktól

Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak olyan szokásai, melyek hátráltatják céljai elérésében. Ezeket a negatív beidegződéseket sokszor igen nehéz magunk mögött hagyni, vagy megváltoztatni, de csillagjegyünk rámutat arra, hogy merre keressük a megoldást.

Kos

Neked a kontroll megtartása okozza a legnagyobb problémát, sokszor esel túlzásokba. Ha sikerül keretek között tartanod a dolgaid, a rossz szokások is eltűnhetnek.

Bika

Téged az önbizalomhiány gátol meg! Sokszor azt gondolod, nem lennél képes változtatni. Pedig bármit meg tudsz tenni, amit elhatározol. Ha fejlődni szeretnél, az első lépés az, hogy bízz magadban!

Ikrek

Te sajnos nem veszed komolyan a rossz szokásaid veszélyeit. Úgy gondolod, ezekből nem lehet baj. Pedig ez nincs így, az élet előbb vagy utóbb mindenkinek benyújtja a számlát. Értékeld át a dolgok fontosságát!

Rák

Rossz szokásaid stresszoldásra használod, ezek jelentenek egy kis felszabadulást a számodra. A stressz forrását kellene megszűntetned, nem pedig a stresszt „kezelned”!

Oroszlán

Nehezen változtatsz, mert hajlamos vagy a halogatásra. Vágj bele, ne félj cselekedni!

Szűz

Sok jól hangzó kifogásod van arra, hogy miért nem teszel valamit bizonyos dolgok érdekében. Utálsz segítséget kérni, pedig ez nem szégyen! Ha fel mered vállalni, hogy problémád akadt, könnyebb lesz eljutnod a megoldáshoz.

Mérleg

Rossz szokásaid hosszú ideje „veled vannak”, és úgy vagy vele, eddig is elvoltál velük, ezután is megleszel. Ha igazán akarod, megszabadulhatsz tőlük. Ha valami régóta fennáll, az nem azt jelenti, hogy örökre úgy is marad!

Skorpió

Te sosem arra törekedtél, hogy kihozd magadból a maximumot. Többet kellene törődnöd magaddal, a tested és a lelked is hálás lesz érte!

Nyilas

Túl nagy lépésekben akarsz haladni, ez igaz a rossz szokásaid elhagyásával kapcsolatban is. Darabold fel a nagy célt kisebb lépésekre, így sikerélményekre tehetsz szert, amik fenntartják a motivációd. Maradj türelmes, és ha elsőre nem sikerült, ne add fel, próbáld meg újra!

Bak

Mindig önállóságra törekedsz, és ez visszaüt akkor, amikor olyan problémával találkozol, amit nem tudsz egyedül megoldani. Nem szégyen segítséget kérni, sőt, olykor megkönnyítenéd vele a saját dolgod, a rossz beidegződésektől is könnyebben és hamarabb szabadulhatnál meg, ha igénybe vennéd mások segítségét.

Vízöntő

Azért nem sikerült még változtatni rossz szokásaidon, mert mélyen legbelül nem is találod őket annyira rossznak, így nincs meg a kellő motivációd. Érdemes lehet átértékelned, súlyoznod az életedben lévő folyamatokat.

Halak

Túl szigorú vagy magadhoz. Ne legyél a saját magad ellensége, szeresd magad, és bízz a képességeidben. Ha nem megy egyedül, bátran kérj tanácsot, segítséget!