Divatos a frufru idén? Az elmúlt időkben nem volt túl népszerű, de mi a helyzet most?

A divat nagyon gyorsan változik, tegnap még a nők a hosszú hajat szerették és holnap már a bobi frizura hódít. Ugyanez a helyzet a frufruval is, tavaly egy kissé mellőzve volt, most 2018-ban ismét divatossá vált.

Ma szeretnénk bemutatni nektek melyek azok a típusú frufruk, amelyek divatosak lesznek ebben az évben.

1. Egyenes frufru

Az egyenes frufru sohasem ment ki a divatból, csak nem minden nőnek áll jól. Egy a fotón látható hajvágás nagyon illik egy ovális archoz, de a szögletes formájú archoz semmiképpen sem.

2. Ferde frufru

A ferde frufru a 2018-as év trendje, meghódította a világot. Különösképpen jól mutat a hosszú hajjal, kiemeli az arc szépségét és kiegyensúlyozza az arc formáját. Az ilyen fajta hajvágás ideális választás üzletasszonyok számára.

3. Szokatlan frufru

Mivel ez a fajta frufru egy merész választás, nem illik minden nőhöz, csak azok próbálják ki akik szeretnek kísérletezni és azok is csak tapasztalattal rendelkező fodrászra bízzák a frizurájukat. A lényeg egy szokatlan geometriai formájú frufru, a most következő fotókon ilyeneket láthattok.

4. Ritkított frufru

Ez a frufru mindig divatos, természetes és kissé rendezetlen megjelenést kölcsönöz viselőjének.

5. Rövid frufru

Rafinált stílust jelképez, ezért nem illik bármelyik hölgyhöz, a fodrászok általában széles homlokú hölgyeknek javasolják. A rövid frufru mindig egyenes.

6. Modern frufru

A szezon listáján az első, minden arcformához illik, modern, szokatlan, és eléggé bátor választás. Ennek a fajta hajvágásnak az a hátránya, hogy a frizurát gyakran fel kell frissíteni.

7. Színes frufru

Egy másik trend az idei divatban a színes frufru, ezt is csak olyan hölgyeknek javasolják, akik szeretnek kísérletezni. A legfontosabb, hogy olyan színeket válasszunk, amelyek illenek hozzánk és harmonikusan kombinálhatóak. Először próbálkozzunk a hajszínünkhöz hasonló színekkel.

Bármelyik irányzatot követhetjük a divat világából, de az a legfontosabb, hogy megtaláljuk a személyiségünkhöz illő, legharmonikusabb frizurát.