Édesanyám nem szeretett eléggé gyermekkoromban. Ezért boldogtalan egy nő!

Miért van az, hogy néhány nőnek nem sikerül boldognak lennie a házaséletben? Az okok a gyerekkorban keresendőek. Lehet, hogy nem kapott elég szeretetet vagy nem tanították meg arra, hogy szeresse önmagát.

Amikor egy kislány kezd nővé válni, akkor ugyanolyan kondíciókat állít fel magának, mint amit a gyerekkorában megszokott vagyis egy olyan partnert keres aki mellett az élete fájdalommal teli lesz.

Hogyan válaszd ki a férfit

Ma megismertetjük veletek azt a 9 hibát amelyet azok a nők követnek el akik nem kaptak elég szeretetet az édesanyjuktól. Ők általában olyan férfiakat választanak akiknek negatív tulajdonságuk van, ilyenek az uralkodó, dirigáló férfiak.

Ezek a nők elutasítják a pozitív tulajdonságokkal rendelkező férfiakat. Miért történik ez? Melyik férfit kellene választani tulajdonképen? Vaslószínű, hogy azt amelyik egy nő jó tulajdonságait fejlesztené. Azok a nők akik nem kapnak elég szeretetet félnek a visszautasítástól. A félelem bizonytalanná teszi őket, ezért választanak rosszul.

1. Mindig azt keressük amit már megszoktunk

A nők azt választják amit már megszoktak, olyan férfiakat választanak, akik a szüleikre hasonlítanak viselkedés szempontjából. Ha a nő gyerekkorában nem volt eléggé szeretve, akkor ő a világot nem látja egy biztos helynek és nem bízik senkiben. Olyan személyeket fog maga köré vonzani, akik nem hisznek magukban.

2. Illúziók

A nőknek az tetszik, ha meghódítják őket. Elvárják, hogy számtalan sms-t, telefonhívást kapjanak az illető férfitől éjjel -nappal. Nem veszik észre azokat a férfiakat akik jól neveltek és tudnak viselkedni.

3. A rosszul értelmezett szeretet

Az a nő aki nem kapott elég szeretetet a szüleitől nem hiszi el, hogy lehet érdek nélkül szeretni. Ők azt hiszik, hogy a szeretetet fájdalom árán kell megszerezni, összekeverik a szenvedélyt a fájdalommal.

4. Értelmetlen dolgok elfogadása

Azok a nők akik nem kaptak elég szeretetet gyerekkorukban azt hiszik, hogy az normális dolog, ha a férfi nem törődik velük, elfogadják a férfi bármilyen rossz cselekedetét. Egy idő után hozzászoknak ehhez az élethez, észre sem veszik vagy átsiklanak a rossz dolgok fölött amely napról napra egyre rosszabb lehet.

5. Az a szokás, hogy állandóan magunkat vádoljuk

Önkritikája minden olyan embernek van aki tiszteli magát, de van egy határ. Egy gyereknek könnyebb beismerni azt, hogy hibázott mintsem megoldja azt, de a felnőtt emberek már meg kell tudják oldani.

6. Ha nem hiszünk a saját érzéseinkben

Ha egy kislánynak azt mondják, hogy nagyon érzékeny, akkor ő olyan nővé fog válni aki nem hisz a saját érzéseiben. Ezek az emberek rendkívül zavarttá válhatnak és nem értik meg a dolgok valódi lényegét.

7. Nem ismerni a bizalmatlanság okait

A nők azt a szeretetet várják el egy férfitől amit nem kaptak meg gyerekkorukban, nagyon érzékenyek és sebezhetőek, ezért nem látják meg az igazi szerelmet. Mivel mindig a bizalmatlanságtól félnek és attól, hogy hibáznak nem is veszik számításba az igaz szerelmet.

8. Ha nem volt példa előtte egy egészséges kapcsolat

Itt minden nyilvánvaló, a nő azt érezheti és értheti, hogy valami nincs rendben, de nem tudja, hogy milyenek kellene legyenek a dolgok és nem is fogja addig megtudni amíg nem lát egy példát erre.

9 Félelem a magánytól

Amikor a kislányok szenvednek akkor úgy gondolják, hogy ők a legboldogtalanabbak a világon. Ők nem értik azt, hogy mindenkinek van problémája, azt hiszik, hogy csak ők vannak ilyen helyzetben. Ezért odáig jutnak, hogy szükségük van valakire aki oltalmazza és megértse őket, mert enélkül ők ismét szenvednek.

Nagyon szomorú amikor egy anya nem ad elég szeretetet a gyerekének, de nem katasztrófa. Elemezni kell a gyerekkori fóbiákat, javítani kell az anya – lánya kapcsolaton és akkor ezek a problémák elkerülhetőek.