Egy bölcs nő egyszer azt mondta: “Teszek én erre az egészre…” És boldogan élt, míg meg nem halt

A mai felgyorsult világunk egyik hátulütője, hogy sokszor tapasztalunk feszültséges és stresszt az életünkbe. Bár sokak számára a stressz mindennapos kevesen ismernek stressz levezető technikákat.

10 perces stressz oldás

Én most 4 nagyon egyszerű és gyors technikát szeretnék Önnek bemutatni, amelyeket felkelés után és lefekvés előtt érdemes tetszőleges sorrendben elvégezni!

1. Az érzelmi stressz feloldása

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

Egyik kezét tegye a homlokára,a másikat a tarkójára,hunyja be a szemét és mindkét irányban körözzön a szemével ötször-hatszor,lassan – közben gondoljon arra a stresszhelyzetre amitől tart a (következő) nap folyamán.

2. A csecsemőmirigy kopogtatása

A mellkas közepén,a szegycsont felső része mögötti terület testünk meridiánjainak energiairányító központja,a csecsemőmirigy. Lazán zárja kezét ökölbe és 8-10 szer kopogtassa meg a mirigyet,kb. 5cm-rel a kulcscsont alatt. Az ellazulás jele,ha úgy érzi mély levegőt kell vennie.

3. A fül bekapcsolása 

Vegye fülcimpáit a hüvelyk- és mutatóujjai közé,és egyidejűleg masszírozza azokat,míg fel nem melegszenek. Közben enyhén húzza a cimpákat kifelé. Ez a mozdulatsor javítja a koncentrációt.

4. Keresztező mozgás dúdolással 

Álljon fel és jobb könyökét 20-30 szor érintse felhúzott ball térdéhez,majd fordítva. Mindenképpen énekeljen,vagy dúdoljon közben,így nemcsak oldja a testi feszültséget,de a két agyfélteke integrálásával megnövelheti szellemi teljesítőképességét.

Life Advisor

További írásaimat a pozitivitás és motiváció forrásáról, inspirációval és működő tanácsokkal lifeadvisor.blog.hu weboldalon olvashatod. Csatlakozz Facebook oldalunkhoz is!

Annak érdekében, hogy ne maradj le semmiről, hogy láthasd a legújabb posztjainkat, idézeteinket, videóinkat…