Egy meny megható levele a jövendőbeli anyósának… Ugye, hogy nem csak rossz anyósok léteznek!

Egy levél a jövendőbeli menytől amiben bebizonyítja, hogy ez a kapcsolat nem feszült, hanem tele van érzelmekkel.

Az, hogy megírjam ezt a levelet az egyik legnehezebb dolog a számomra, tele vagyok izgatottsággal, csodálattal és szeretettel. Az a nő vagy aki felnevelte a férjemet, azt az ember aki mellett majd leélem az életem és ezért hálás vagyok neked.

Te szülted meg őt, volt türelmed, hogy tanítsd és irányítsd őt, hogy olyan férfi legyen amilyen most és akit szeretek. Biztos, hogy az életed során már gondolkodtál azon, hogy kinek leszel az anyósa, milyen nőt fog választani a fiad, kit fog választani aki egész életében mellette lesz.

Lehet, hogy kérted az Istent, hogy olyan nőt találjon aki feltétel nélkül szereti őt. Lehet, hogy olyan nőt szerettél volna a fiad mellé, aki összeszedi a zoknijait anélkül, hogy panaszkodna.

Sajnálom, én mindig szemrehányást teszek neki azért, hogy a zoknijait a földre dobja, de ez nem azt jelenti, hogy kevésbé szeretem őt. Az emberek azt hiszik, hogy az esküvő legizgalmasabb pillanata az amikor az apa az oltárhoz vezeti a lányát, de én azt hiszem, hogy ugyanolyan kötődés van a vőlegény és az édesanyja között is, ezért ez az elszakadás az esküvő pillanatában érezhető.

Amikor gyerek volt akkor a legszebb nő voltál a számára, te voltál az akire felnézett. Számomra nem a mesebeli rossz anyós vagy, hanem egy példakép.

Úgy érzem, hogy lehetetlenség a te szintedre érnem, biztosan lesznek olyan napok amikor ő arra a szeretetre fog vágyni,, amit csak egy anya tud adni. Én nem tudok pont olyan lenni, de abban biztos lehetsz, hogy minden percben mellette leszek.

Bátorítani fogom arra, hogy kövesse az álmait és szeretni fogom. Biztos vagyok benne, hogy te is jó anyós és egy támasz leszel a számunkra. Nemsokára a második anyám is leszel, nem csak az anyósom, nem tudok mást mondani csak azt, hogy szeretlek és tisztellek.

Köszönöm, hogy egy ilyen szép ajándékot kaptam tőled, a férfit aki mellett leélem az életem hátralevő részét.

Szeretettel a te menyed