Melyik az álmaid otthona? Válaszd ki azt, és megtudhatsz többet a jellemedről!

Melyik képen látod meg a számodra tökéletes otthont? Hogy néz ki? A pszichológusok azt mondják, hogy a választásod feltárhatja a természeted minden titkát. Le szeretnéd ellenőrizni?

Mindenkinek megvan a saját elképzelése arról, milyen lenne az a tökéletes ház, amiben élni szeretne. Néhányan egészen biztos a tenger közelében szeretnének élni, mások a festői erdőkben, megint mások egy folyó partján.

A háznak egy olyan helynek kell lennie, ahol egy kemény nap után el tudunk bújni. Hiába nem voltunk még benne, minden ember képes maga elé képzelni azt az eszményi házat, ami egyben tükrözi világképét is. Ennek a háznak a képe a pszichológusok számára érdekes amiatt is, mert felfedi az adott ember személyiségének titkait, nevezetesen a jellemének mélységeit.

Válasszad ki kedvenc házadat! Melyikre esett a választásod? Olvasd el az eredményt!

Ha az első házra esett a választásod:

Érzékeny, sebezhető jellem vagy. Valószínűleg gyermekkorban és serdülőkorban megaláztak és megsértettek. A magány ismerős az számodra. Félsz megbízni másokban ezért nem is nyitod meg a szívedet mások számára.

Ha a második ház tetszett:

Úgy gondolod, hogy az élet minden eseménye egy magasabb hatalom parancsára történik. Optimista vagy és tudod, hogy értékelni kell az általad szeretett emberekkel töltött minden pillanatot, a finom étel ízét, a virágzó fák susogását, a naplemente szépségét… Ahol megjelensz, az emberek elkezdenek mosolyogni, mert te olyan fényes vagy, mint a „nap”.

Ha a harmadik házat választottad:

Nagyon az érzelmek által irányított személy vagy. Az arcod szinte minden esetben kifejezi az elégedetlenségedet, te nem az a fajta vagy, aki a ”színfalak mögött játszik”. Jó és hű barátként ismernek. Az emberek szeretik az őszinteségedet és a kedvességedet. Azoktól, akik közel állnak hozzád, te is ugyanezt a viselkedést várod el.

Aki a negyedik házat választotta:

Aki a negyedik házat választotta, az a szépségre törekszik. Mindenben. Ha ez egy lakásbelső, akkor az elegáns lesz, ha a ruhák, azok el fogják bűvölni azokat, akik meglátják. De az ilyen embernek nem is ez a célja, hanem mindössze annyi, hogy az őt körülvevő emberek őt is egyenrangúként ismerjék el, akinek jó ízlése van.

Az ötödik házat választottad?

Te sosem csinálod úgy a dolgokat, „mint mások”. Mindenről megvan a saját véleményed. Nem is érdekel, hogy mások mit mondanak, és mindig azt teszed, amit szeretnél, amit helyesnek ítélsz. Egy érdekes, és rendkívüli ember vagy. A belső erőd lehetővé teszi, hogy mások hallgassanak a véleményedre, és a társaságban te vagy az, akit hangadónak lehet nevezni.

Végül, ha a hatodik ház tetszett meg:

Most egy nehéz életszakaszban vagy. Valószínűleg fontos döntést kell hoznod. A változás a közvetlen közeledben van már. Próbálj meg kissé filozofikusabb lenni, ekként kezelni a felmerülő problémákat, ami bármi lehet. „Minden, ami megtörtént, a legjobb módon történt” – emlékezz erre, és ne aggódj!