Értékes tanácsok egy 92 éves hölgytől: Ne gondoljatok azokra a számokra, amik nem léteznek, itt az életkorra, a súlyra és a magasságra gondolok!

Dona Maria Jilo egy elegáns 92 éves hölgy. Minden reggel 8 órakor fel van öltözve, meg van fésülködve, halványan ki van sminkelve, pedig elég gyenge a látása.

Dona Maria időt áldoz arra, hogy törődjön magával és tudja azt, hogy mi a fiatalság titka.

  1. Ne gondoljatok azokra a számokra, amik nem léteznek, itt az életkorra, a súlyra és a magasságra gondolok. Hagyd, hogy az orvosok foglalkozzanak vele.
  2. Olyan emberekkel légy kapcsolatban akik vidámak. Az elégedetlen és pesszimista emberek lehúznak.
  3. Folytasd a tanulást, tudj meg többet a számítógépről, a kézimunkáról, a kertészkedésről, bármiről. Ne hagyd ellustulni az agyadat.
  4. Légy hálás minden apró dologért és maximálisan örülj neki.
  5. Nevess hangosan és sokat minél gyakrabban, addig nevess ameddig elfáradsz.
  6. Amikor gyötör a sírás akkor tartsd magad, szenvedj és menj tovább előre. Az egyetlen ember aki veled lesz egész életedben, az te saját magad vagy. Addig élj amíg életben vagy.
  7. Vedd körbe magad olyan dolgokkal amiket szeretsz. Legyen szó családról, állatokról, növényekről, hobbiról, barmi. A házad a te menedéked, ne hagyd el.
  8. Vigyázz az egészségedre, ha jól vagy akkor őrizd meg azt. Ha az egészséged instabil, akkor erősítsd meg. Ha nem tudod megerősíteni, akkor kérj segítséget egy orvostól.
  9. Ne térj oda vissza ahol azt érzed, hogy nem jó neked, menj bárhová, csak oda ne ahol nem jó neked.
  10. Mondd el a szeretteidnek azt, hogy mennyire szereted őket és használj ki minden alkalmat arra, hogy velük töltsd az időd.