Éves pénzhoroszkóp: Az oroszlán idén sikereket ér el, a bak még félre is tud tenni, de a vízöntő…

Ez az év a Jupiter befolyása alatt áll, ami azt jelenti, hogy szerencse és pénzhozó. A pénz jön, de tőled függ, hogyan bánsz vele, spórolsz vagy szórod két kézzel. Ma van, holnap már nincs, nehogy arra ébredjünk év végén, hogy pénz nélkül maradtunk.

KOS

A KOS szétszórt ebben az évben, pedig figyelmesnek kell lennie a körülötte élő emberekkel, felelősséget kell vállalnia. A KOS jegyében született emberek dolgosak, szorgalmasak, a múltban befektetett munkájuk gazdagságot hoz a számukra. Van pénzük, amit a szeretteikkel együtt költhetnek, de csak okosan, nehogy pénz nélkül maradjanak.

BIKA

Nagyon körültekintő a pénzügyekkel kapcsolatban, szereti a pénzt, költ is, de gyűjt is. Ebben az évben a szerencse rá mosolyog, elegendő pénze lesz. Mivel a BIKA makacs, csak az lesz a fontos a számára, hogy sokat dolgozzon. Ebben az évben nagyon sok pénze lesz, ezért spórolni is fog, ha a párkapcsolatában esküvőre kerül a sor, akkor arra is lesz elég pénze.

IIKREK

Az IKREK jegyében született személyekkel valami furcsa dolog történik ebben az évben, a művészet iránt érdeklődnek és sokat kommunikálnak, ami a hasznukra válik. Óriási részesedésben lesz részük, de a zsebükbe is mélyen benyúlnak ami azt jelenti, hogy sok pénzt költenek ami nem válik hasznukra.

RÁK

A RÁK fukar, nem hagyja, hogy a pénz csak úgy elszálljon tőle. Ebben az évben ő is többet fog költeni, főleg lakásra. 2019-ben a RÁK előléptetésre vágyik, ezért fizetésemelést kér a főnökeitől. Nagyon vigyáznia kell mennyi pénzt költ és mire, a befektetéseket pedig hosszú távra tervezze. A RÁK olyan dolgokat szeret amelyek tartósak és szépek.

OROSZLÁN

Több kiadása lesz ebben az évben, de a pénz mégis áramlik hozzá. Az olyan lehetőségeket is észreveszi, amelyek eddig talán fel sem tűntek neki. Különböző üzleteket fog létrehozni ebben az évben. Ő bármit is tesz, abból pénz lesz.

SZŰZ

A SZŰZ gyűjti a pénzt, mert azt akarja, hogy legyen félretett pénze. A pénz jövedelmező üzletekből fog jönni, a SZŰZ nem fog túl sokat költeni, csak annyit amennyit eltervezett. Sokszor hajlamos lenne a pénzszórásra, de ellenáll ennek a vágyának.

MÉRLEG

Ő megszabadul a nagy költekezésektől. Az üzletemberekkel jól kommunikál, több jövedelemforrásra is szert tesz. Ebben az évben olyan helyre kell befektetnie amit az elmúlt években elhanyagolt.

SKORPIÓ

Ebben az évben is ugyanúgy szerencséje lesz mint bármelyik évben, számára nem létezik szerencse nélküli év. A víz jegyű csillagjegyek közül ő a legerősebb jellem. A rejtélyes, misztikus, ismeretlen dolgok érdeklik. Idén is remekül alakulnak a pénzügyei.

NYILAS

Ő azt szereti, ha több helyről jön a pénz, mert mindenkit boldoggá akar tenni. A Jupiter a NYILAS csillagjegyben van, ami több szempontból is szerencsés. Úgy tűnik, hogy a NYILAS jegyében születettek mindennel elhalmozzák idén a családjukat.

BAK

Egész életében dolgozik azért, hogy mindent beszerezzen, eljött az ideje annak, hogy másnak is felajánljon ebből, legyen figyelmesebb és tegyen el a tartalékaiból nehezebb napokra.

VÍZÖNTŐ

Ő a hiányosságtól fog szenvedni, mert túlságosan sokat költ. A legjobb tanács az lenne a számára, hogy vigyázzon a fizetésére és a jövedelemforrásokra.

HALAK

Ő ebben az évben nem ér el jelentős anyagi sikereket, de idén mégis úgy alakulnak a dolgai, hogy mindenre legyen elegendő pénze.