Ez a 89 éves nő 450 takarót és kutya-pulóvert kötött a menhelyeken lévő állatoknak!

Egy jóakaratú ember!

A kutyamenhelyek általában zsúfoltak, azoknak az állatoknak, amik nem találnak gazdára, sokszor nincs meg a megfelelő helyük. Éppen ezért ezeknek a menedékeknek segítségre van szükségük, bármi is legyen az, írja a Simplemost. Egy brit nő egyedülálló módon találta meg a segítségnyújtás lehetőségét a négylábú rászorulóknak: pulóvereket és takarókat kötött az állatoknak!

Egy idős hölgy, Macy Green több száz apró kabátot és kutyatakarót kötött az évek során. Mindegyik később nehéz sorsú kutyáknak tesz jó szolgálatot a Dogs Trust Basildon-ban, az Egyesült Királyság egyik kutyamenhelyén.

„Szeretek kötni és szeretem a kutyákat, tehát ezúttal tökéletesen egybeesik mindkét hobbim!” „Három napot vesz igénybe egy takaró és egy nap egy kutya kabátjának a megkötése.”

Ez azt jelenti, hogy a 89 éves Macy igencsak sok időt szenelt arra, hogy segítsen a menhelyi kutyáknak. A nagymama köt, a család többi tagja pedig évente háromszor elviszi a segítséget a kutyamenhelyre, hogy átadják a menhely tulajdonosának.

Green szerint a kötés mostanra már az életcéljává vált.

„Szeretek kötni tévénézés közben.” – mondta Green. „És örülök, hogy segíthetek a menhely négylábú lakóinak is.”

Ez a fanatikus önkéntes már 450 takarót, illetve kabátot kötött az állatok melegítésére. Az elsődleges célon kívül, azaz hogy melegítsék az állatokat, a hölgy műveinek megvan az a hozadéka is, hogy a kutyák az aranyos takarókkal borítva, vonzóbbnak tűnnek a potenciális örökbefogadók számára. Vessél csak egy pillantást erre az aranyos kutyára, amely egy kötött takaró alatt lapul:

A Dogs Trust az egyik legnagyobb kutyamentő szervezet az Egyesült Királyságban, évente több mint 16 000 kóbor és elhagyott kutyával van dolguk. És Macy hozzájárulása ezzel a hihetetlen teljesítménnyel igazán felbecsülhetetlen!

Mint láthatod te is, az életkor nem válhat akadályává a jó cselekedetek végrehajtásának! Sok egészséget kívánunk neked, kedves, Macy!