Ezeket érdemes tudni az Oroszlán jegyű emberekről

Íme, az Oroszlán jegy asztrológiai elemzése!

Az Oroszlán jegy nem véletlenül kapta nevét az állatok királyáról. Bátor, felséges, kissé lekezelő, de mindemellett hatalmas szíve van.

Született vezető

Megjelenésével és magabiztosságával lenyűgözi a környezetét. Domináns viselkedése tekintélyt parancsoló, erőt sugárzó. Az önzés távol áll tőle. Vidám attitűd, kedvesség és nagylelkűség jellemzi. Pozitív gondolkodású, mindig mindennek a jó oldalát nézi.

Céljai elérésének érdekében az agresszív fellépéstől sem riad vissza. Nem ismeri a félelmet és a meghátrálást. Pozícióját és vagyonát magától értendőnek tartja, ezért könnyű átverni. Az Oroszlán képes a fejlődésre, kontroll alatt tartja magát, és törekszik arra, hogy az élet minden területén jobb emberré váljon.

A figyelem központjában van

Ha belép valahová, az összes szempár rászegeződik. Imádja, és elvárja a figyelmet, a rajongást. Barátként hűséges és nagylelkű, szükség esetén Ő az, akire mindig lehet számítani. Az Oroszlánnak kevés igazi barátja van, mert hatalmas energiájától sokan tartanak. A családját imádja, és minden helyzetben mellettük áll. Fontosak számára a gyökerei.

Tűz és szenvedély

Az Oroszlán számára fontos a szerelem, szeret kapcsolatban élni, de nehezen köteleződik el hosszútávon, mert lételeme a szabadság. Imád hódítani, de ha megtalálja az igazi társát, ahhoz hűséges marad. Ez a kettősség jellemzi a szerelmi életét. Aki egy Oroszlán mellett teszi le a voksát, az biztos lehet benne, hogy partnere nagyvonalúan bánik majd vele, és soha nem fog unatkozni mellette.

Könnyen jön, könnyen megy

Az Oroszlán a munkájában maximalista. Tele van ambícióval, időt és energiát fektet abba, hogy a legjobbat adja ki a kezei közül. Azonban az utasítást, irányítást nehezen viseli, ő vezetőnek született. Könnyen keres pénzt, és könnyen is költ, vagy ad kölcsön. Jóhiszeműségével sokszor visszaélnek.

Pro és kontra:

– Szeret a középpontban lenni. Szerei a pompát, a luxust, a drága dolgokat. Társasági ember, szívesen vesz részt kultúrprogramokon.

– Pozitív tulajdonságai: Szerethető személyiség, bátorság, nagylelkűség, jó humorérzék

– Gyengeségei: Hirtelen haragú, konok, arrogáns

– Rosszul viseli, ha nem Ő van a középpontban, elvárja a figyelmet, és a rajongást.