Ezen az 5 csillagjegyen a legnehezebb kiigazodni

Az alábbi csillagjegyekre jellemző, hogy sokszor eredeti terveikkel, vagy gondolataikkal ellentétesen cselekednek. Olykor nem csak másoknak nehéz kiigazodni rajtuk, hanem saját maguknak is fejtörést okoznak. Összetettek és ellentmondásosak. Lássuk, kikről van szó!

1. Nyilas

A Nyilas a tervek embere, és nagyon pontosan meg tudja mondani, hogy mit akar. A gondok akkor kezdődnek, amikor a megvalósításra kerül a sor. A Nyilas figyelmét nehéz lekötni, hajlamos gyorsan belefogni valami másba, ha valami nem valósul meg könnyen és lehetőleg azonnal, már tovább is állt. Ez a gondolkodásmód a környezetük számára nehezen érthető, ezért sokan kiszámíthatatlannak tartják őket.

2. Vízöntő

A Vízöntőknek csodaszép lelkük van, szeretnének mindenkinek segíteni, azonban sokszor túlvállalják magukat, és olyan dolgokat is megígérnek, amiket aztán nem tudnak betartani. Épp ezért nehéz rájuk számítani, nem tartoznak a legmegbízhatóbb csillagjegyek közé. Nagyon tudnak lelkesedni bizonyos dolgokért, ezzel a lelkesedéssel pedig meg is tudják “fertőzni” a körülöttük lévőket, de pillanatok alatt képesek kifarolni bármiből, cserbenhagyva ezzel azokat, akiket bevontak az elképzeléseikbe.

A legegyszerűbb házi kenyér recept! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Finom puha és mindig jól sikerül

3. Ikrek

Az Ikrek jegyűek rendkívül ellentmondásosak, saját magukon is gyakran összezavarodnak, nem beszélve a környezetükről. Pillanatok alatt képesek elbizonytalanodni és magabiztossá válni egyaránt. Hangulatuk nagyon gyakran váltakozik, ember legyen a talpán, aki kiigazodik rajtuk.

4. Mérleg

A Mérlegeket általában stabil, kiegyensúlyozott embereknek tartják, pedig valójában pont az állandó ingadozás jellemző rájuk. Gyakran változtatják meg a véleményüket, elég a legapróbb külső behatás ahhoz, hogy megváltoztassák az álláspontjukat. Kifejezetten igaz ez a szerelmi életükre, gyakran előfordul, hogy egyik napról a másikra beleszeretnek valakibe, vagy épp egy szempillantás alatt kiábrándulnak a párjukból, akit addig rajongásig szerettek.

5. Halak

A Halakra is jellemző, hogy olyan dolgokat ígérnek meg, amikről pontosan tudják, hogy nem fogják tudni betartani őket. Senkit sem akarnak átverni, pusztán arról van szó, hogy a Halak minden esetben a megoldásra, a békére törekszik, ennek érdekében pedig olykor túlzott vállalásokat tesz. Nagyon fontos számukra, hogy mit gondolnak róluk mások, minden áron meg akarnak felelni az elvárásoknak. Rájuk igaz a leginkább, hogy szavaik és tetteik nincsenek összhangban egymással.