Ezért olyan fantasztikusak a 40 év feletti hölgyek! Egy férfi csodálatosan megfogalmazta, miért is tiszteli a hölgyeket annyira!

Andy Rooney újságíró egyik legszebb cikkében arról ír, hogy miért is választanak a férfiak az utóbbi időben idősebb hölgyeket.

Ahogy telnek az évek egyre inkább rájövök arra, hogy a 40 év feletti hölgyeket kedvelem.
Több oka is van ennek. Egy 40 év feletti nő nem fog felébreszteni az éjszaka közepén azért, hogy megkérdezze mire gondolsz. Ha ő nem szereti a focit, akkor nem fog ott ülni melletted, hogy veled együtt nézze.

Egy 40 év feletti hölgy nagyon jól tudja, hogy ki is ő, mit akar az élettől és egy férfitól. Ebben a korban már nagyon kevés nőt érdekel, hogy mit mondanak róla mások.
A 40 év feletti hölgyek már tisztában vannak a saját méltóságukkal ezért sohasem fognak hisztérikusan veszekedni egy kávézóban vagy más nyilvános helyen. senkinek sem marad el a büntetése, de ez annyira kecses lesz mint maga a nő.

Az a nő aki már túl van a 4-ik x-en eléggé magabiztos. A 40 év feletti hölgyek intuícióval rendelkeznek, ezért nem kell bevallanod valamit nekik, ők tudják anélkül is, hiszen jól ismernek.

Ha nem veszed figyelembe a kisebb ráncokat akkor észre fogod venni, hogy a 40 év feletti hölgyek vonzóbbak mint a náluk fiatalabbak!

Ők őszinték, ha kell akkor a szemedbe mondják, hogy csúnyán viselkedsz, nem kell neked kitalálnod, hogyan is vélekedik rólad.

Több oka is van annak, hogy miért is kell csodálattal nézni egy 40 év feletti hölgyre, sajnos ez nem mondható el a férfiakról is. A férfiak ennyi idős korukban belépnek a komfortzónába és ott is maradnak, nem vigyáznak sem magukra, sem a nőkre, sem a gyerekekre. A férfiaknak el kell kezdeniük megbecsülni és szeretni a nőket azért, hogy legalább azon a nívón legyenek mint a másik felük, vagyis a hölgyek. Hölgyeim legyetek mindig szépek és kápráztassátok el a férfiakat.