Ezért távolítottam el a mágneseket a hűtőszekrényről! Ha elolvasod te is hamar leszeded őket

Próbáltál már a régi hűtőszekrényből újat faragni? Ugye, hogy lehetetlennek tűnik? Ne siess a régi hűtőszekrény kidobásával, hiszen léteznek nagyon okos megoldások olcsón átalakítani a hűtőnk külsejét. Íme, nyolc fantasztikus ötlet a Ketkes.com szerkesztőségének jóvoltából!

Kreatív ötletek

1. Rikító matrica

Ez a legegyszerűbb módja a régi hűtőszekrény kicsinosításának. A különféle matricákkal bármilyen formájú hűtőt a kívánt színre alakíthatunk át.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

2. Decoupage

A hűtőszekrény a decoupage technikával történő díszítése igényel némi készséget és türelmet. Ugyanakkor a végeredmény egészen fantasztikus lesz! Hidd el, egy ilyen kreatív módon megújított hűtőszekrénnyel minden háziasszony jogosan büszkélkedhet.

3. Festés

A megunt szín átfestése mindig egy járható út. Kis ügyességgel olyan színt is választhatunk, aminek segítségével hűtőnk a lakásbelső díszítőelemévé válik. Mielőtt azonban átfestenénk a hűtőszekrényünket, annak felületét elő kell készíteni!

4. Tapéta

Ha nincs túl sok pénzünk a hűtő megújítására, minden, ami a kezünkbe kerül számításba jöhet. Azaz a régi tapéta is! Könnyű dolgozni vele, gyorsan elkészül és olcsó is.

5. Fényképek

A hűtő díszítése emlékezetes pillanatokkal nagyszerű ötlet! Nyomtasd ki kedvenc fényképeidet, majd fedd be vele a hűtőszekrényt. Ez egy kiváló ötlet azok részére, akik szeretik gyakrabban feleleveníteni a régi szép emlékeket.

6. Palatábla

Ha a hűtőszekrényt bevonjuk palaalapú papírral, akkor nem csak egy stílusos tárgy fog állni a konyhában, hanem egy valóban praktikus is. Hiszen a palafelületre felírhatunk bármit, hagyhatunk üzenetet, recepteket jegyezhetünk fel rá, vagy éppen rajzolhatunk is.

7. Tükör

Egy tükör a hűtő ajtaján nem csak a hűtőszekrényt magát varázsolja át, hanem a konyhában a térérzetünk is teljesen más lesz.

8. Fa imitáció

Festék és dekorációs elemek segítségével a régi hűtőszekrényt oly mértékben alakíthatjuk át, hogy szinte rá sem ismerünk majd. Mindezt ráadásul sajátkezűleg! Az ilyen átalakítás különösen akkor lesz nagyon stílusos, ha a konyhánk eleve vintage stílusú.

Íme, így alakítható át a régi hűtőszekrény egy kis fantázia és némi anyag felhasználásával. A vendégeidnek meg sem fog fordulni a fejében, hogy az előttük álló technika 10 vagy akár 20 éves.

Próbáld ki magad a lakberendezői szerepben is, és persze ne feledd ezt a cikket megosztani barátaiddal, ismerőseiddel sem!