Hiánypótló kezdeményezés! Ha étkezés közben leadod a telefonod a pincérnek, cserébe ingyen ehet a gyerek!

Azok közé tartozol, akik a telefonjukat nyomkodják, amíg az ebédjükre, vagy a vacsorájukra várnak az étteremben? Az elmúlt években, ahogy egyre népszerűbbé váltak az okostelefonok, szinte minden étteremben azt lehet észrevenni, hogy amíg az emberek várnak a finomságokra, a telefonjaikat nyomogatják. Mindenki le akarja fotózni, hogy éppen mit eszik, vagy üzenetekre válaszolgat, olvasgat, azonban egy budapesti étterem vezetői úgy gondolták, hogy ebből elég! Csatlakoztak a Mobil OFF, Élmény ON mozgalomhoz, hogy végre az emberek ne csak a telefonjukkal legyenek elfoglalva.

Az asztalokra „kikapcs” dobozokat helyeztek el, ha a család felnőtt tagjai beleteszik a telefonjaikat, akkor a 14 év alatti gyermekük étkezéséért nem kell fizetniük. A VakVarjúban a gyermekmenü csak abban az esetben van ingyen, ha a felnőtt szülők ténylegesen betartják a kérést és nem nyúlnak a telefonjukhoz, amíg a család étkezik.

Varjúsági közlemény! 😁A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítjuk #kikapcs kampányunkat!Ha van 14 év alatti…

Közzétette: VakVarjú Buda – 2019. február 8., péntek

Varjúsági közlemény! A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítjuk #kikapcs kampányunkat! Ha van 14 év alatti gyermeketek, foglaljatok hozzánk asztalt február 17-ig. Az étkezés alatt kapcsoljátok ki a mobilokat, és helyezzétek be azokat az asztalon található dobozba. Ha végig kibírjátok mobilozás nélkül, a gyerekmenüket mi álljuk! További részletek itt »»»

Február 4 és 10 között volt érvényben a felhívás, de mivel rengeteg az érdeklődő, ezért meghosszabbították a kezdeményezést, így február 17-ig van érvényben!