Így rejtsd el a drótkerítést! 11 fantasztikus ötlet, amivel átváltoztathatod a kerítésed!

Amikor valaki házat épít az első dolog ami megfordul a fejében az az, hogyan kerítheti el azt a területet, amelyen az otthona található. A drótból készülő kerítést nagyon könnyű kivitelezni és nem is kerül vagyonokba.

A mai cikkünkben is a külső terek elrendezésével foglalkozunk, mégpontosabban a drótkerítés elrejtésével. A drótból készült kerítéssel elkeríthetjük az udvarunkat, a virágoskertet, vagy a veteményesünket. Már mindenütt elkezdődött a tavaszi nagytakarítás, mi most szeretnénk néhány ötletet adni nektek a drótkerítés átalakításához. Mit szóltok hozzá ha a drótkerítésbe belefűzünk néhány vékony lécet, amely olyan hatást kelt mintha fából készült volna a kerítés. Jó ötletnek tűnik ugye?

A drótkerítés könnyen átváltoztatható ilyen és ehhez hasonló dolgokkal. Nagyon hasznos és érdekes feladat, hiszen nem kell megvárnunk, ameddig az élő levelekből vagy bokrokból kerítést tudunk alkotni, mert sok esetben hónapokba, sőt évekbe telhet. Véleményünk szerint sokkal könnyebb a drótkerítést álcázni hiszen így szebbé tehetjük kertünket, udvarunkat. Épp ezért most szeretnénk a segítségetekre lenni néhány hasznos fotó bemutatásával.

Ha nektek is van ötletek, hogy milyen dolgokkal tehetitek még szebbé a drótkerítést, akkor írjátok meg nekünk.