Így válaszd ki a hozzád illő ruhát, ha teltkarcsú idomokkal rendelkezel!

Minden nő szeretne elegáns és nőies lenni, testalkattól függetlenül. Ha az évek folyamán felszaladt pár kiló, nem kell kétségbeesni, néhány csinos ruhadarabbal könnyedén kihangsúlyozhatod a nőiességed. A Ketkes.com szerkesztősége ma elárulja, hogyan válaszd ki a hozzád leginkább illő ruhát, ami elfedi a plusz kilókat és kihangsúlyozza a csinos idomaidat.

Hogyan válaszd ki a megfelelő ruhát

A nőies idomokkal rendelkező hölgyeknek remekül állnak az olyan ruhák, amelyek enyhén testhezállóak. Ahogy a ruha lágyan a testre simul, kiemeli a nőies formákat. A stylist-ok szerint a hosszabb ruhák, amelyek lábszárközépig érnek, megnyújtják a testet. Míg a bokáig érő ruhák elegánsak és önbizalmat sugallnak. Az aszimmetrikus ruhák karcsúsító hatásúak.

Az egyenes fazonú ruhák, amelyek néhol enyhén a testhez simulnak, nagyon nőiesek és divatosak.

Az úgynevezett zsák ruha, amely egyenes fazonú, nem simul a testhez ugyancsak jó választás. A dekoltázs, vagy a ruha alja legyen díszített, mivel ez kiemeli a szépséged és elvonja a figyelmet a testalkatodról.

A tunika minden alkalomra jó választás, mert akár farmerrel is hordható. A hosszabb tunikákhoz nem szükséges farmert választani, ezek önmagukban is tökéletes alakot kölcsönöznek.

A csíkos ruhákat sok nő nem szívesen viseli, pedig ha megfelelően választunk, karcsúbbnak tűnhetünk. Ez a ruha például karcsúsít, megnyújtja a lábakat és kihangsúlyozza a nőies idomokat.

Alkalmi ruha

Minden nőnek szüksége van legalább egy estélyi ruhára, amit a különleges alkalmakon viselhet. A legjobb választás az egyszerű fazonú, csipkékkel díszített hosszú ruha. Ez nagyon nőies és egyszerűen káprázatos lehetsz benne.

A fényes ruhákat érdemes elkerülni, mert ezek optikailag kövérítenek. A színeket azonban variáljuk bátran.

Ez a ruha kiemeli a szép vállakat és a dekoltázst, elfedi a hasat és a combokat, így ha van is rajtunk egy kis súlyfelesleg, akkor is nőiesnek érezhetjük magunkat.

Ilyen könnyen választhatunk csinos ruhadarabokat, még akkor is, ha van rajtunk néhány plusz kiló.