Inkább később házasodj, mintsem olyan emberrel kösd össze az életed, akivel nem vagy boldog

Nem kötelező senkinek 20- 25 éves korban férjhez menni vagy megnősülni. Nem kötelező senkinek sem megtalálni a szerelmet az iskolai éve alatt, vagy az egyetemi évek alatt, nem kötelező elkezdeni a szerelmi történetet túlságosan korán.

Jobb megvárni amíg a megfelelő partnerrel találkozol, mintsem fiatalon megházasodni és nem jó partnert választani. Ha a múltban csak olyan emberekkel találkoztál akik nem megfelelőek a számodra akkor, légy büszke arra, hogy egyedül vagy és valami jobbat vársz. Örülj annak, hogy elhatároztad nem elégszel meg kevesebbel annál mint amit megérdemelsz.

Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha 20 vagy30 évesen egyedül vagy, ezt azt időt a magad hasznára fordíthatod, pl. a karriered felépítésére. Amikor a számodra nem megfelelő emberrel találkozol abból csak tanulhatsz, ez is egy tapasztalat. Nincs egyetlen olyan szabály sem amely előírja azt, hogy mennyi idős korban kell megházasodnod.

Akkor sem kell azt érezned, hogy te le vagy maradva a többiektől, ha a kollégáid házasemberek, jobb ha jól csinálsz valamit és nem sieted el. Egyes emberek megtalálják a hozzájuk illő személyt már egészen fiatalkorban, míg mások több időt kell rá várjanak és többet kell keresgéljenek. Ha választanod kell aközött, hogy te vagy az utolsó a barátaid közül aki férjhez megy vagy hozzámész a nem megfelelő emberhez csak azért, hogy ne maradj le a többiektől, akkor az első megoldást válaszd.

Mindig az igazi boldogság mellett dönts. Jobb az, ha később házasodsz a megfelelő személlyel mint az, ha együtt élsz a nem megfelelő társsal. Ne győzd meg magad arról, hogy családod kellene már legyen ebben a korban, ha nem vagy felkészülve még a házasságra akkor ne siess. Ne hagyd magad meggyőzni arról, hogy feleségül menj az első emberhez akivel találkozol, csak akkor menj férjhez, ha szereted az illető férfit és ha vele akarod le élni az életed.

Ameddig nem találod meg azt a partnert akit igazán szeretsz és aki viszont szeret téged ,addig maradj egyedül. Igérd meg magadnak azt, hogy csak a számodra megfelelő férfival kötsz házasságot. Amiért a barátaid férjhez mennek vagy megnősülnek az nem jelenti azt, hogy neked is ezt kell tenned. Várd ki a megfelelő férfi megérkezését még akkor is, ha egész életedben várnod kell rá.