Kis kézitáskák, amelyek az esti megjelenéshez passzolnak

női kistáska

A női kistáskák a legfontosabbak az ékszerek és cipők mellett a különleges alkalmak kiegészítői között. A megfelelően kiválasztott modell kiemeli öltözéked karakterét, stílusát, és mellesleg hasznos lesz néhány szükséges dolog tárolásához is. Clutch táska, pénztárca láncon vagy inkább az ékszerdoboz típus mellett teszed le a voksod? Fedezd fel a legdivatosabb esti és formális modelleket!

Estélyi táskák – az elegáns ruhák kötelező kelléke!

Vajon milyen női kistáska van most porondon? Nem hiányoznak a nagyon eredeti, például szőrmével, tollal, kövekkel vagy vastag láncokkal díszített modellek, sem a klasszikusabbak, a fekete kuplungok vagy az ékszeres estélyi táskák. A nagyon kicsi kézitáskák is divatosak, a kifutókon a tervezők és az Instagramon a divatbloggerek előszeretettel reklámozzák őket. Ebbe a csoportba tartozik a híres mini kézitáska a Jacquemustól, de a Chloe vagy a Carolina Herrera legújabb kollekcióiból származó mikromodellek is. Egy ilyen kiegészítőhöz csak egy rúzs és egy zsebkendő passzol, de ha a legújabb trendek híve vagy, könnyedén illesztheted a ruhádhoz egy partira, bankettre vagy farsangi bálra is. A stylistok és a tervezők ajánlásai szerint az elegáns estélyi táskáknak fel kell hívniuk a figyelmet, és ki kell emelkedniük az mutatós elemek hátteréből, további pompát kölcsönözve nekik. A láncon lévő kézitáskák még mindig szenzációt jelentenek. Egyre gyakrabban azonban nem csak vékony és finom, hanem divatosan sokszorosítottak vagy vastagítottak is lehetnek. Nagyon divatosak a szokatlan formájú női kézitáskák is – a ládák, az elegáns dobozok, labdák vagy térbeli virágokkal és kövekkel díszített ajánlatok. Az üzleti modelleken a bőrszíj helyett sokszor egy rövid, merev fogantyú található. Természetesen választhatsz klasszikus bőrből vagy szövetből készült clutch táskákat is, amelyek változatos stílusokban mindig lenyűgözően néznek ki.

Mire kell emlékezni egy divatos estélyi kézitáska kiválasztásakor?

Az estélyi táskák trendjei nagyon változatosak, és gyakran divatos klasszikusokra utalnak. Ezért, ha ezt az elegáns kiegészítőt estélyi ruhához választjuk, érdemes a stílusunk alapjával kezdeni. Ha az öltözéked – ruha vagy női öltöny, esetleg egy kosztüm – gazdagon díszített és tele van eredeti részletekkel, akkor érdemes egy meglehetősen egyszerű és minimalista női kistáska modellt választani. Egy bőr clutch táska, egy klasszikus steppelt Chanel modell vagy egy arany csattal ellátott, krokodilbőr motívumú retikül tökéletes lesz erre a szerepre. Egy minimalistább stílusú ruha tökéletes háttere lesz a nagyon dekoratív, szemet gyönyörködtető táskáknak ékszerelemekkel, fényes vagy hímzett textúrákkal. Egy ilyen ruhával szinte minden valamilyen stílusban díszített estélyi táska jól mutat. Illeszd a táskát az öltözéked, sminked, ékszered vagy egyéb kiegészítőid színéhez. Ne feledd, hogy ennek nem feltétlenül kell egyeznie a cipőddel. Ezt a teóriát már elhagyták, és manapság sokan divathamisításnak tartják. Nos, bármelyik női kistáska mellett is teszed le a voksod, a CCC széles kínálatában biztosan megtalálod majd a megálmodott modellt. És ami extra, hogy akár a személyes, akár az online beszerzést részesíted előnyben, bárhogy lesz módod megvásárolni a kedvenc darabodat.