Kismamaként is sikeres vállalkozói szerepben

Egyre többen vannak a korábbi pályájukat elhagyó anyukák.

Nincsenek könnyű helyzetben a kisgyerekes anyák, amikor a karrierjükről van szó, hiszen nem mindenki szeretne egy-másfél év után visszatérni a munkába, és bölcsődébe járatni a gyerekét, arról nem is szólva, hogy jócskán akadnak olyanok is, akiknek a terhesség után nem nagyon van hova visszatérnie, és ha van is, nem mindig abba a pozícióba, amiben korábban dolgozott. A cudar valóságot felismerve, a várandósság alatt, illetve az első néhány hónap okozta kimerültség után sok anyuka gondolja át, mihez is szeretne kezdeni a későbbiekben.

A vállalkozás sokuk számára jelent egy jó alternatívát, hiszen sokkal szabadabban gazdálkodhatnak a saját idejükkel, egyszerűbben tudnak a gyerek változó igényeire reagálni, mintha kötött munkarendben, egy kevésbé megértő, nem túl családias, nagyobb vállalatnál dolgoznának – persze akadnak kivételek. Mindenesetre a saját vállalkozás indítása ilyenkor sok szempontból felértékelődik, mint a család számára megfelelőbb alternatíva. Ennek sikeréhez komoly elszántságra van szükség, hiszen egy baba, egy totyogós kisgyerek észrevétlenül is képes megoldani az egész beosztásunkat, ami jól is van így. Ha viszont valaki a szusszanásnyi idejében szeretne változást elérni, akkor ebben segítséget kaphat például itt: https://logoszcegcsoport.hu/szekhelyszolgaltatas. A Logosz cégcsoport a cégalapítás minden mozzanatában segít, ha igénybe vesszük szolgáltatásaikat, valamint a fő profiljuknak számító székhelyszolgáltatásban is számíthatunk rájuk.

Saját vállalkozásunk székhelyéül ugyan megjelölhetjük otthonunkat is, de komoly segítséget jelenthez, ha az ehhez kapcsolódó kötelezettségeket egy minimális összegért ellátja egy cég. A hatóságokkal szembeni képviselet jól jöhet egy kialvatlan éjszaka után például, de az sem elhanyagolható, hogy a küldemények átvételét biztosítják, létrehoznak egy postafiókot, a postai küldemények átvételéről nyilvántartást vezetnek, és a lista még hosszan folytatódik!