Március havi horoszkóp – A legtöbbekre izgalmas hónap vár!

Lássuk, kinek mit tartogatnak a csillagok a következő hónap során!

Kos

Mozgalmas napok várnak a Kosokra, akik azonban megbirkóznak majd a rájuk váró feladatokkal, hiszen tele vannak energiával. Tettvágy jellemzi őket márciusban, ennek köszönhetően pedig a szokásosnál is gyorsabban tudnak majd haladni, ezt pedig kifejezetten élvezni fogják!

Bika

Sok mély beszélgetés vár a Bikákra, egy merengősebb, filozofikus hónap következik számukra. Régen látott barátok is felbukkanhatnak, és sokan tanácsot is kérnek majd a Bikáktól.

Ikrek

Háttérbe húzódnak majd, és figyelmüket, energiájukat a családjukra, és otthonukra fogják fordítani. Március végre lesz egy kis idő elcsendesedni, és azokkal lenni, akik a legfontosabbak. Sok régóta halogatott beszélgetés és program bepótlására lesz lehetőségük.

Rák

A Rákok gyakorlatilag az Ikrek tökéletes ellentétei lesznek március hónapban: Rendkívül húzós időszak jön számukra a munkájukban, ami minden idejüket és energiájukat leköti majd. Pihenésről és szórakozásról a március hónapban nem lehet szó, de a most befektetett munka később megtérül majd!

Oroszlán

Egy külföldi utazás körül zajlanak majd az események. Elképzelhető, hogy munka miatt kell majd útra kelni, de akár az is, hogy most kerül megszervezésre az idei nyaralás. Utóbbi esetén érdemes körültekintőnek lenni, és nem engedni az első impulzusoknak!

Szűz

A rendszerszerető Szüzek nehezen viselik majd, hogy a munkahelyükön felborul a megszokott ritmus. Túlórára, és a szokottnál feszítettebb munkatempóra kell számítaniuk márciusban, ami nem annyira kellemes, de a tudat, hogy ennyire számítanak rájuk, mégis örömmel töltheti el őket.

Mérleg

Több dolog végére is pont kerül a Mérlegek életében, azonban ezek nem fognak lelki megrázkódtatást okozni. Megszabadulnak pár felesleges dologtól és tehertől, aminek köszönhetően felszabadultan várhatják a tavaszt.

Skorpió

A spiritualitásról fog szólni a március a Skorpiók számára. Sok mindent átértékelnek majd, mert képesek lesznek más szemszögből nézni a dolgokat. Őszinte jó szándék vezérli őket, így sokaknak fognak tudni segíteni a közeljövőben.

Nyilas

Csak akkor fognak tudni eredményesek lenni márciusban, ha megfelelő segítséget vesznek igénybe. Egyedül nem fognak menni a dolgok mostanában, muszáj lesz együttműködni másokkal. Ha nem mindent egyedül akarnak megoldani, és hallgatnak a körülöttük lévőkre, akkor sikeres hónapja lesz a Nyilas jegyűeknek.

Bak

A csillagok úgy állnak, hogy itt az alkalmas idő a nehéz, problémás dolgok megoldására. Akár emberi kapcsolatokról, akár munkahelyi dolgokról van szó, most jó lehetőség kínálkozik a kellemetlen, érzékeny ügyek rendezésére. Csak bátran!

Vízöntő

Márciusban a Vízöntőknek az eszükre kell hallgatniuk. Ne döntsenek érzelmi alapon, mert most a szív nem jó tanácsadó. Hideg fejjel, racionálisan kell navigálniuk, hogy sikeres hónapot zárhassanak.

Halak

Az emberi viszonyok kerülnek előtérbe. A munka most várhat, ahhoz, hogy fel tudjanak töltődni a Halak, most a párjukkal, családjukkal, és barátaikkal kell törődniük. Lehet szó bármilyen programról, a lényeg az együtt töltött minőségi idő.