Megunta, hogy a szomszédok belátnak az ablakán, egy filléres megoldást talált rá!

Sok ember szereti a saját ötletei szerint helyrehozni vagy átalakítani a lakásában lévő dolgait. Az egyik ilyen személy Annabel, aki Nagy Britanniában él. A lakása ablakain redőny volt, de neki ez nem tetszett, mert nem tudta élvezni a beáradó napfényt úgy, hogy meglegyen a saját intimitása.

Ahhoz, hogy mindkét vágya teljesüljön egy fantasztikus ötlet jutott eszébe, mégpedig a csipke! Kiválasztott egy az ízlésének megfelelő fehér csipkét, majd készített egy ragasztót. A ragasztó kukoricakeményítőből készült, hideg és forró vízzel keverve. Kevesebb mint egy óra leforgása alatt Annabel megtalálta a megoldást arra, hogy élvezze a lakásba besütő napsugarakat és meglegyen az intimitása is. Ezt az ötletet közzétette a blogján, ahol a következőket írta:

“Ez volt a leggyorsabb, legkönnyebb és legolcsóbb ötlet, amelybe teljesen beleszerettem”. Most pedig megmutatjuk nektek lépésről – lépésre, hogyan alakította át az ablakát.

A legegyszerűbb házi kenyér recept! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Finom puha és mindig jól sikerül

Először is felkenünk egy vastag réteg keményítőből készült zselét az ablaküvegre. Ez a zselé 2 kanál kukoricakeményítőből, 2 kanál hideg vízből és egy bögre forró vízből készül.

A csipkét megfelelő méretű darabokra vágjuk, a szélei legyenek egyenesek.

A csipkét is bekenjük egy vastag réteg zselével és az ablakra ragasztjuk.

A csipkének az az előnye, hogy nem képződnek levegő buborékok alatta felragasztás közben és ha hiányzik egy darab akkor könnyen pótolhatjuk.

Kevesebb mint egy óra leforgása alatt felragasztotta a csipkéket az ablakra, így a szomszédok már nem látnak be, a szoba pedig nagyon hangulatos lett.

Ha elakarjuk távolítani a csipkét akkor mossuk le az ablakot meleg vízzel. Olcsó, egyszerű és zseniális megoldás!

Az ötleteltet innen merítettük »»»