Milyen sok áll ezek mögött a szavak mögött! Tippek, amelyek hasznosíthatóak az életünk során!

„Mire jó ez nekem?” Gyakran teszik fel ezt a kérdést olyan emberek, akiknek az élete nem olyan egyszerű és harmonikus, mint ahogy azt szeretnék. Azonban azt javasoljuk, ne csüggedjünk, hanem inkább gondolkozzunk el a dolgon! Ha a szerencse elhagyott bennünket, akkor valószínűleg ez tőlünk is függött. Vannak törvényszerűségek, amelyekkel értelmetlen és buta dolog vitatkozni, hiszen mindenkire vonatkoznak és minden helyzetben igazak.

Amennyiben megfeledkeztünk róluk, illetve ha mégis olyat tettünk, ami ezeknek ellentmond, tehetünk bármit, akkor is bekövetkeznek.

Ezek a tippek azonban segítenek, hogy sohase feledkezzünk meg ezekről a törvényszerűségekről, így téve magunkat boldoggá és gondtalanná. Meglátod, ezek után minden könnyebb lesz!

A vallások parancsolatai

1. Az öröm. A szenvedés ostoba és haszontalan időtöltés. Az embert a boldogságra, és nem a szenvedésre teremtették!

2. Segítség a világnak. Ösztönözd magad, használd a tehetségedet, nyújts segítő kezet azoknak, akik körülötted vannak és rászorulnak erre. Segíteni a világon annyit tesz, segíteni magadon!

3. A szerelem. Minél több szeretetet és kedvességet sugárzol magadból, annál jobb lesz a saját és szeretteid élete. Ezen egyszerű törvény betartásával nagyon gyorsan megszabadulhatsz a bajtól! Minden ember képes szeretni, és aki szeretetet „ad”, ahhoz az bizony az élet minden területén visszatér majd.

4. Semmi sem véletlen! Véletlenek márpedig nincsenek! Az a rendszer, ami első látásra káosznak tűnik, bizony egy tökéletes rendszer. Ne felejtsd el továbbá, hogy minden szavaid és tetteid következményekkel járnak, legyenek azok jók, illetve rosszak. Próbáld meg fenntartani az egyensúlyt, ügyelj a jó kisugárzásra!

5. Gondolkozz pozitívan! Ha a hit, a remény és a szeretet van állandóan a gondolataid középpontjában, akkor minden teljesen más színben tűnik fel előtted és minden sikerülni fog. A negatív hozzáállásnak nincs semmi értelme!

6. Légy nyugodt! Mindig őrizd meg a nyugodtságodat és meglátod, cserébe szerencse fog kísérni!

7. Higgy! Amennyiben tudsz hinni abban, amit igazán szeretnél, akkor az be fog következni.

8. Hallgass a szívedre. Igazából minden kérdésre megvan a válaszod, a lényeg mindössze az, hogy időben hallgass a szívedre és válaszd a helyeset és a jót.

9. Szeretnek téged. Még azokban a helyzetekben is, amikor olybá tűnik, hogy a gonosz kerekedik felül, és te hibázol, meggondolatlanul cselekszel, neked mindig ott a lehetőség, hogy megbocsássanak ezért. Van egy erő, nevezzék bárhogy is, ami szeret téged, feltétel nélkül.

10. Ne ítélkezz a körülötted lévők felett. Ha egyfolytában azzal foglalkozol, hogy véleményt alkotsz, akkor rólad is fognak. Ha te valakit megtévesztesz, becsapsz, téged is be fognak csapni. Légy bölcs másokkal.

11. Senki sem vétkes. Amikor valakit valami baj ér, elsősorban ő maga a felelős ezért. Rossz gondolatok, elgondolások, sértések, harag, helytelen döntések, ezek mind-mind képesek az életünket rossz irányba fordítani.

12. Légy üde! Mindened megvan ahhoz, hogy életed szerencsés lehessen. Egy embernek sokkal kevesebb is elég az élethez, mint azt általában gondolnánk.

13. Légy irgalmas! Sajnáld azt, aki véleményed szerint haragos vagy gonosz, nevess a könyörtelenre, soha se válj hozzájuk hasonlóvá!

14. Állandóan képezd önmagad! Amennyiben nem fejlődsz folyamatosan, magadnak ártasz ezzel. A fejlődésben történő megállás vagy pihenő egyenlő a szerencsétlenséggel.

15. Nem „Miért?”, hanem „Mi célból?” Ne feledd, hogy a gondviselés nem alszik soha sem, és semmi sem történik veled csak úgy cél nélkül.

Minden nehézség csak olyan lecke, tapasztalat, amelyek jobbá tesznek téged. A hit abban, hogy létezik valami felsőbbrendű, ami majd csodát művel veled, téves. Ne feledd ezeket a hasznos tippeket, és akkor a boldogság fogja alakítani életedet!