Milyen típusú fésűt használsz? Ez a teszt felfedi, miben különbözöl másoktól!

Minden nő különböző, de mégis van valami közös bennük, az egyes dolgok iránti szeretet. Ma a fésűkről fogunk beszélni, a fésű formája amit használsz, sok mindent elárul rólad.

1-es fésű

Igazi nő vagy. Árad belőled a nőiesség és a gyengédség. Lassan beszélsz, szépen mosolyogsz, nem keveredsz értelmetlen beszélgetésekbe. A kedvenc öltözéked a szoknya és a ruha, néha nadrágot is hordasz ami kiemeli a nőiességed. Ritkán foglalsz el vezetői állást azért mert ez téged nem érdekel.

2-es fésű

Szigorú és egyenes ember vagy, nem fogsz kitérni a kellemetlen válaszok elől. Mindig azt mondod amit gondolsz, egyes nők elkerülnek téged, azért mert nem szeretik hallani az igazságot. Egy idő után amikor már megszoknak téged akkor vonzza őket az őszinteséged. Ki más tudna értékes tanácsokat adni nekik? Szereted a kényelmes ruhákat, szereted magad, de nem vagy egoista.

3-as fésű

Különbözöl a többi nőtől a jóságod és az egyszerűséged miatt. Harmóniában élsz saját magaddal, nem haragszol meg feleslegesen. Azt vallod, hogy a negatív tulajdonság csak a gyenge emberek jellemzője.Tudod, hogy az élet túl rövid, ezért úgy élsz ahogy jó neked. Ha valaki nem tetszik a környezetedben, akkor keveset beszélgetsz vele. 7 fajta nő közül akikről ma beszélünk, te vagy az egyetlen aki felfedezte az élet értelmét és bölcsességét.

4-es fésű

Ahhoz vagy szokva, hogy megelégedj a kevéssel, biztosan a minimalista emberek közé tartozol. Nincs tele a házad olyan dolgokkal amelyek nem hasznosak, nálad rend és szabadság uralkodik. Kényelmes ruhákat viselsz, nem költöd a pénzed hiába, inkább tanfolyamokba, utazásba és az egészségedbe fekteted a pénzed. Nincs sok barátod, de akikkel barátságban vagy azok lojálisak és megbízhatóak. A partneredet nagy odafigyeléssel választod ki, későn mész férjhez, de nagyon jól megértitek majd egymást a férjeddel, harmóniában fogtok élni.

5-ös fésű

Instabil személyiség vagy, a véleményed folyamatosan változik. Melletted csak olyan emberek vannak akik elfogadják ezt. Van jótulajdonságod is, azonnal segítesz, ha valakinek szüksége van rá. Könnyen cserélsz munkahelyet, egy évnél tovább nem igazán bírsz ugyanazon a helyen dolgozni. Szereted a változásokat és úgy gondolod, hogy a változás mindig jóirányba halad.

6-os fésű

Számodra a legfontosabb a stabilitás, az élet minden területén stabil vagy. Konzervatív személyiség vagy, nehezen fogadod el a változásokat és nem egykönnyen mondasz le a kényelmedről. Sok időre van szükséged ahhoz, hogy megszokd a változásokat, utána pedig azon csodálkozol, hogy miért kellett ennyi ideig halasztgatnod a változtatást. Próbálj meg rugalmasabb lenni, a változások nem annyira szörnyűek.

7-es fésű

Igazi vezető személyiség vagy, valószínű, hogy vezetőbeosztásban vagy, ha még nem, akkor azt szeretnéd elérni. A kollégáid félnek tőled ezért a lehető legkevesebbet érintkeznek veled. Nincs sok barátod. A számodra megfelelő stílusos ruhákban jársz, a magánéletben stabilitásra vágysz. Két házasság elé nézel, az igazi társadat érettebb korodban fogod megtalálni.