Mit hoz számodra a 2017-es év? A számok megmondják!

Mindannyian szeretnénk tudni, mi vár ránk 2017-ben. A numerolóiga rengeteg érdekességet tartogat, most megmutatjuk, hogyan számolhatod ki, hogy milyen éved lesz. Megtudhatod, milyen lehetőségek és sikerek várnak rád. Az első lépés, hogy számítsd ki a születési számodat, majd olvasd el mi vár rád.

Add össze a születési napod a hónapod és a 2017-et, hogy megkapd a számot.

Például: Ha 1982. 02. 25.  a születési dátumod, tedd félre az éved, erre most nincs szükség. A születésed napját, a hónapot és a következő év (2017) számait add össze.

Tehát, a példa szerint: születési napod száma + születési hónapod száma + 2017

0+2+2+5+2+0+1+7 = 19

Az így kapott kétjegyű számod add össze:

1 + 9 = 10

Ha egy újabb kétjegyű számot kaptál, azt is add össze:

1 + 0 = 1

Az eredmény: 1

Számítsd ki a fentiek szerint a születési számodat, ami 1 és 9 közötti lehet és nézd meg milyen lesz a 2017-es év a számodra.

1-es szám

Az új év számodra lehetőségekkel és új kezdetekkel teli lesz. Talán kicsit monotonnak tűnhet, de ez nem baj. Egy új útra lelsz. Tisztában fogod látni az utat, amin haladnod kell.

2-es szám

Ideje, hogy az érzelmeidre koncentrálj, főleg ha az elmúlt évbe a karriered volt a főszereplő. Szánj több időt a kedvesedre, éld meg az érzelmeid. Számodra a szerelem éve lesz.

3-as szám

A pozitív változások éve lesz számodra. Próbálj ki új dolgokat, iratkozz be tanfolyamokra, fejleszd a kreativitásod. Ebben az évben sokat tanulhatsz és még a világjárásra is lesz lehetőséged.

4-es szám

A munka és a siker éve lesz. A tevékenységed sok időt vesz majd igénybe, de megéri. Idén megmutathatod, hogy mennyit ér a munkád, előre haladhatsz a ranglétrán.

5-ös szám

A változások éve lesz, így sok siker, de kudarc is érhet. Rengeteg dolgot megtapasztalhatsz az új évben. Most nagy sikereket érhetsz el, de néha bátornak kell lenned.

6-os szám

Új munkalehetőség vár rád ebben az évben. Most megvalósíthatod önmagad, de időközben ne feledkezz meg a kedvesedről és a családodról sem. Számodra a sikerek és a szeretteiddel töltött idő lesz a legfontosabb ebben az évben.

7-es szám

Higgy a szerelemben, hogy kiteljesedhess. Spirituálisan is fejlődhetsz, amikor úgy érzed, hogy valamiben kudarcot vallottál, foglalkozz a spirituális tevékenységekkel, ezek megnyugtatnak. Meg kell tanulnod bízni magadban.

8-as szám

A munkáé lesz a főszerep, hogy végre elérhesd amit szeretnél. Meg fogod találni a legjobb lehetőségeket, de csak amikor eljön az ideje. Új üzleti lehetőségek, vagy jobb munkahely vár rád.

9-es szám

Felejtsd el a régi dolgokat és kezdj valami újba. Az életed valójában csodás, csak el kell engedned a múltat és a jó dolgokra kell koncentrálnod.