Mond melyik a kedvenc sütid, megmondom mi a legjellemzőbb tulajdonságod!

A kedvenc édességed sok dolgot elárul a személyiségedről. Ne gondolkodj sokáig, válaszd ki melyik sütemény a kedvenced és olvasd el a hozzá tartozó leírást.

 1. Gyümölcsös sütemény

Romantikus, kedves személyiség vagy, aki nagyon szeretetreméltó. Időnként nagyon érzékeny vagy, könnyen megbántódsz. Mindig a családod mellett állsz, bármi is történjék, rád számíthatnak!

2. Muffin

Hűséges vagy és remek a humorod. Te vagy az, aki mindig törődik a családdal, mindenkihez van egy kedves szavad. Melletted senki sem érzi egyedül magát, mert odafigyelő és törődő vagy.

3. Sajttorta

Szeretsz beszélgetni, mindig meghallgatsz másokat, de időnként kikotyogod, amit elmondanak neked. Szeretsz tanácsokat adni, ezért gyakran kikérik a véleményed. Tele vagy jó ötletekkel!

4. Krémes sütemény

Romantikus és vidám személyiség vagy. A környezeted időnként kissé gyerekesnek tart, mert hajlamos vagy mindenből viccet csinálni. Ez azonban nem baj, mert így a nehéz dolgokon is könnyebben átsiklasz.

5. Csokoládés sütemény

Vonzó és bátor vagy. Nem félsz a kihívásoktól! Sok mindent szeretnél elérni, nem éred be kevéssel, igényeid és vágyaid vannak, amelyekért küzdesz is.

6. Fagylalt

Szeretsz sportolni és aktívan élni. Érdekelnek a természet csodái, ezért gyakran szervezel kirándulásokat a család számára. Melletted nem lehet unatkozni, humoros és kedves ember vagy!