Mond melyik a kedvenc sütid, megmondom mi a legjellemzőbb tulajdonságod!

A kedvenc édességed sok dolgot elárul a személyiségedről. Ne gondolkodj sokáig, válaszd ki melyik sütemény a kedvenced és olvasd el a hozzá tartozó leírást.

 1. Gyümölcsös sütemény

Romantikus, kedves személyiség vagy, aki nagyon szeretetreméltó. Időnként nagyon érzékeny vagy, könnyen megbántódsz. Mindig a családod mellett állsz, bármi is történjék, rád számíthatnak!

2. Muffin

Hűséges vagy és remek a humorod. Te vagy az, aki mindig törődik a családdal, mindenkihez van egy kedves szavad. Melletted senki sem érzi egyedül magát, mert odafigyelő és törődő vagy.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

3. Sajttorta

Szeretsz beszélgetni, mindig meghallgatsz másokat, de időnként kikotyogod, amit elmondanak neked. Szeretsz tanácsokat adni, ezért gyakran kikérik a véleményed. Tele vagy jó ötletekkel!

4. Krémes sütemény

Romantikus és vidám személyiség vagy. A környezeted időnként kissé gyerekesnek tart, mert hajlamos vagy mindenből viccet csinálni. Ez azonban nem baj, mert így a nehéz dolgokon is könnyebben átsiklasz.

5. Csokoládés sütemény

Vonzó és bátor vagy. Nem félsz a kihívásoktól! Sok mindent szeretnél elérni, nem éred be kevéssel, igényeid és vágyaid vannak, amelyekért küzdesz is.

6. Fagylalt

Szeretsz sportolni és aktívan élni. Érdekelnek a természet csodái, ezért gyakran szervezel kirándulásokat a család számára. Melletted nem lehet unatkozni, humoros és kedves ember vagy!