Ne vesztegesd az időd rossz emberekre – Legyél olyan ember társa, aki újra és újra téged választ!

Soha ne értékeljük le magunkat, és az időnket! Ne érjük be kevesebbel! Válasszunk olyan társat, aki előtt fel merjük vállalni hibáinkat, és gyengeségeinket. Olyan társat, aki nem nyom el minket, aki mellett szabadnak és kényelmesnek érezhetjük életünket. Egy partnert, akivel jól esik éjszakába nyúlóan beszélgetni, de azt is tudja, mikor elég a szavak helyett egy nagy ölelés. Légy olyan emberrel, aki mellett érzelmileg kiteljesedhetsz, akivel biztonságban érzed magad.

Olyan kapcsolatot érdemes keresni, ahol nem csak mi dolgozunk azon, hogy a kezdeti szenvedély megmaradjon. Valakit, aki minden nap azon dolgozik, hogy kimutassa szeretetét. Valakit, aki mélyen, és feltétel nélkül szeret. Aki mindig izgalomba jön, ha rád gondol. Aki veled képzeli el az életét hosszú távon is.

Egy párt, aki nem vonja kétségbe a szeretetedet. Aki biztos kettőtök dolgában, és a saját érzéseiben. Egy partnert, aki minden hibáddal, tökéletlenségeddel együtt szeret.

Legyél olyan valakivel, aki meghallgat, és megért. Valakivel, aki nem rögtön bírál, hanem megpróbálja megérteni a nézőpontodat.

Valakit, aki kíváncsi rád! Aki ismerni akarja a történeted, az érzéseid, a vágyaid, a félelmeid.

Aki segít leküzdeni az előtted álló akadályokat.

Egy embert, aki felemel a padlóról, ha oda kerültél.

Aki nem csak akkor van veled, amikor jól mennek a dolgaid. Valakivel, akire számíthatsz, aki nem hagyja, hogy bárki bármilyen értelemben bántson.

Akinek nem csak egy B terv vagy.

Válassz olyan partnert, aki vidám, és pozitív életszemléletű! Aki hajlandó áldozatokat hozni érted, a kapcsolatotokért. Válassz kompromisszumkész embert magad mellé.

Valakit, aki nem ragaszkodik hozzá, hogy minden fontos kérdésben az övé legyen az utolsó szó.

Valakit, aki tisztában van a képességeiddel, a benned rejlő potenciálban, amit segít kihozni belőled. Válassz olyan partnert, aki nem fél az elköteleződéstől!

Valakit, aki nem húzza el a csíkot az első komolyabb megpróbáltatásnál. Válassz olyat, aki újra és újra téged választ. Habozás nélkül.

Mert ahhoz, hogy azt kapjuk életünk ezen részétől, amire vágyunk, ilyen partnerre van szükség.