Nem csak a kölcsönkenyér, hanem az okozott fájdalom is „visszajár”!

Bárki, aki valaha is bántott vagy elárult minket, egy nap ugyanazt kapja viszont.

És ez nem karma. Ez az emberi élet igazsága. Mindannyian szenvedünk.

Talán egyesek többet, mint mások, és ez tisztességtelennek tűnik, de az élet mindannyiunkat kitesz a szenvedésnek, és jellemzően azokban a pillanatokban, amikor a legkevésbé számítunk rá.

Pont akkor, amikor minden szépnek és jónak tűnik, nos, ekkor valamilyen dolog hirtelen történik. És még valami, majd újra. Minket pedig elönt a kétségbeesés, a szomorúság és a bánat.

A legnehezebb ezekben a pillanatokban az, hogy megfontoltak és racionálisak maradjunk.

Ha a rossz okozója egy másik ember, legtöbbünkben megjelenik egy érzés: a bosszúvágy. Szeretnénk visszaadni a „kölcsönkenyeret” és ugyanolyan fájdalmat okozni.

Várjuk, hogy utolérje a végzete, amikor megfizet a gonoszságáért. Ha ez mégsem történik meg, lehangolttá válunk. Mintha minden és mindenki ellenünk lenne. De ez messze nem így van.

Az élet mindig mindent a megfelelő helyen és időben intéz…

És egy napon, a neki legrosszabb pillanatban, a neki legrosszabb módon, vissza fogja kapni az a személy azt, amit veled tett, sőt, még csak meg sem értheti, mi és miért történik úgy.

Ennek nagyon egyszerű oka van: az energia. Mindenki azt kapja, amit belead ebbe a világba.

Hívhatjuk ezt karmának, véletlennek, végül minden ember azt kapja, amit ad. És egy napon minden személy megkapja, amit érdemel, a munkahelyén, a társadalomban, a családjában.

És amikor végre olyan tehetetlennek és elesettnek érzi magát, ahogy mások is érezték magukat miatta, megkapja a méltó büntetését.

Tudod, mi a különbség közted és közötte?

A személyiség fejlődése. A rossz emberek másokat fenyegetnek, mert soha nem tanulnak a saját tapasztalataikból. Amíg a te személyiséged fejlődik, addig ők ugyanolyan fájdalomtól szenvednek, mint amit neked okoztak.

Nem fogják tudni, hogyan kell kezelni ezt a helyzetet. És meg fognak törni, miközben darabjaikat szedegetik össze saját életük romjai alól.

Ezért sose aggódj.

Ne gondold, hogy azok, akik bántani fognak, soha nem fogják ezt visszakapni. Ne hidd el, hogy az Univerzum teljesen ellened van, és az ő kezükre játszik.

Csak tanulj azokból a tapasztalatokból, amelyeket az élet biztosít neked.

Érezz bár fájdalmat, sírj, nézd a jó oldalát, majd rázd meg magad, és mondj búcsút azoknak, akik bántottak, de tedd ezt azzal a tudattal, hogy egy napon ugyanazt fogják visszakapni, amit veled tettek.