Nem tudsz dönteni? Lakásdekorációs vélemények összehasonlítása

Csekkold a Biano Star-t, az első online home&decor vásárlói véleményeket összegyűjtő szolgáltatást!

A Biano kidolgozta a Biano Star elnevezésű új funkcióját, amely vásárlói számára lehetővé teszi, hogy a többi felhasználóval megosszák saját tapasztalataikat, véleményüket, ezzel is segítve a vásárlói döntéseket, hogy a legoptimálisabb, hozzájuk leginkább passzoló termékkel, tárggyal egészítsék ki, vagy újítsák fel otthonukat. A kisebb, partnerként csatlakozó online szaküzletek számára pedig megkönnyíti, hogy vonzóbbá tegyék kínálatukat, az eladás növelése, illetve a vásárlók bizalmának megnyerése érdekében A Biano Star tulajdonképpen egy innovatív, vásárlói véleményeket összegyűjtő rendszer, egyfajta vélemény-gyűjtemény.

A rendszer segítségével egy vásárló utólag lefényképezheti és feltöltheti azokat a lakberendezéssel kapcsolatos kiegészítőket, bútorokat, amelyeket ezen a piactéren vásárolt meg, és lehetősége van, hogy megmutassa hogyan illeszkedik ez az otthonába. Így a potenciális újabb vásárlók láthatják, hogy az általuk kívánt, vagy kiszemelt termék hogy mutatna náluk.  

A vevő jól tudja, hogy “a puding próbája az evés”, egyszóval saját szemével akarja látni a kiválasztott darabot, ki szeretné próbálni, tesztelni szeretné a funkcionalitását, a minőségét, a kivitelezését. Ebben van segítségére a többi vásárló által megosztott vélemény, kritika egy-egy termék kapcsán. A home&decor áruk online vásárlásánál fontos, mondhatni döntő szerepet játszik a kiváló minőségben készült termékfotó, a vizualitás, látvány ereje. A virtuális kereskedők által kínált termékek minősége és megbízhatósága igencsak eltérő. Így a vásárlónak fontos a másik vevő véleménye, tapasztalata egy adott termékről, online shopról. 

Statisztikák szerint a fogyasztók 97%-a vallja, hogy vásárlása legtöbb esetben a termék oldalán megjelenő véleményeknek, ajánlásoknak köszönhető. Mi több, a virtuális piactereken vásárlók 75%-a csak azután szavaz bizalmat egy online üzletnek, miután elolvasta az oldalon található valamennyi vásárlói véleményt. A termékek kínálata, illetve eladási alakulása akár 270%-ban is változhat a vásárlók kritikája alapján.

Mi szól a Biano Star mellett? 

Egyértelműen nagy segítség az online üzletek számára, hogy több vásárló bizalmát nyerjék el, hogy növeljék eladásukat és bevételüket, egyúttal sokszorosíthatja az adott webhsop láthatóságát is az internetes keresőben. A Biano Star funkció ingyen elérhető minden aktív, partnerként regisztrált online üzlet számára.

A Biano Star aktiválódik az első ajánlások, vélemények, recenziók megjelenése után, így az adott online üzlet automatikusan láthatósági előnyt élvez a www.biano.hu piactéren. A Biano Star minősítésekhez az online bútor- és belsőépítészeti kiskereskedők saját adminisztrációs panelükön férhetnek hozzá. A vevőnek és a kereskedőnek egyaránt előnyös szolgáltatásként tervezett Biano Star egy biztos pont, hiszen a feltöltött vásárlói vélemények nemcsak a vevői döntésekre tudnak hatni, hanem az esetleges felmerülő problémák megoldását is nagyban elősegítik (pld. szállítási gondok megoldása, javítása, etc.)

Biano Star logó feltüntetése a partner home&decor üzletek oldalán

A piactérre regisztrált webshopok egy modern és látványos Biano Star logót az első véleménynyilvánítás után azonnal ki is tehetnek saját oldalukra, ezzel is jelezve a szolgáltatást, amivel saját vásárlóik döntését is megkönnyítik, hogy miért az ő terméküket válasszák. 

A Bianóról bővebbenMagyarországon a Biano.hu 2020-ban indult útjára, és gyorsan népszerűvé vált a bútorok és lakberendezési tárgyak iránt érdeklődő online vásárlók körében. Egyúttal megbízható partnere lett a kisebb home&decor virtuális üzleteknek is, akik bevételüket és vevőik számát szerették volna növelni. Jelenleg 7 országban érhető el a virtuális piactér, de 2021 végéig további piacokkal szeretne bővülni.  Világszerte több mint 1500 online áruház, mintegy 6 millió termékkínálattal rendelkező cég forgalmazóval alakított ki partneri együttműködést.