Nézd mit tett ez az apuka, hogy legalább karácsonykor lássa a gyermekeit!

Napjainkban a felgyorsult élet, a munka, a pénzkeresés sokszor elfeledteti velünk, hogy mi is az igazi boldogság. Elfelejtjük azokat a szép pillanatokat amelyek annyi örömöt okoztak nekünk, nem törődünk sokszor még a legfontosabb családtagjainkkal sem, mert örökké rohanunk.

0:29 másodperctől jön a lényeg…

A ma bemutatásra kerülő videóval arra szeretnénk emlékeztetni mindenkit, hogy mennyire fontos a család, a családdal együtt töltött órák. Ez a karácsonyi történet felhívja a figyelmünket arra, hogy ne csak az anyagiakkal foglalkozzunk, hanem szakítsunk időt a családunkra is, hiszen ezek az együtt töltött percek a legértékesebbek az életünkben.

Tekintsétek meg a videót és gondolkodjatok el azon, hogy érdemes – e egész életünkben csak az anyagi javakkal foglalkoznunk. Hová tűntek a meghitt nyugodt percek, a család, mindaz ami igazán örömet nyújt az életben. Ne feledkezzünk meg a családunkról, főként az idősekről! Számokra az egyedül töltött ünnepnapok nagyon nehezek, legalább ilyenkor gondoljunk rájuk. Ha nincs is időnk olyan gyakran találkozni velük, mint szeretnénk, legalább telefonon hívjuk fel őket amikor csak lehet, mert ezzel boldogabbá tehetjük a mindennapjaikat és a mi lelkünknek is jót tesz!