Nő vagy, és a neten keresel társat? Erre az 5 dologra figyelj!

Sokan, sokszor elmondták már véleményüket a netes társkeresésről, a helyzet azonban az, hogy ezek az oldalak/applikációk a mai napig nagyon népszerűek, hiszen segítségükkel gyorsan és kényelmesen vehetjük fel a kapcsolatot olyanokkal, akikkel lehet, hogy máskülönben nem hozott volna össze a sors.

Szögezzük le: Párt keresni az interneten egyáltalán nem ciki, azonban a műfaj sajátosságai miatt érdemes pár dolgot megfogadnunk, ha eredményt szeretnénk elérni, és nem csak unalomból regisztráltunk fel.
Íme 5 tanács a hölgyek számára a sikeres online párkereséshez!

1. Le az előítéletekkel!

„A társkeresőkön hazug, perverz férfiak fognak zaklatni, nekem erre nincs szükségem!” – halljuk sokszor a nőktől, és bár kétségtelen, hogy ilyen alakok is megtalálhatóak ezeken az oldalakon, fontos hozzátenni, hogy bizony normális gondolkodású és viselkedésű férfiakat is lehet találni. Ne felejtsük el, online is hús-vér emberek vannak „a vonal” túloldalán, hacsak nem gondoljuk azt, hogy a való életben is minden férfi hazug, akkor itt sem kell ezt feltételeznünk. A jó hozzáállás fontos, ha már rászántuk az időt a regisztrációra, a profil kitöltésére, és a képek feltöltésére, ne temessük előre az egészet!

2. Szűkítsd a kört!

Ma már rengeteg különböző „célcsoportra bontott” társkereső közül választhatunk: Van társkereső diplomásoknak, 40 év felettieknek, egyedülálló szülőknek, fiatal felnőtteknek, stb, stb. Ha van elképzelésed arról, hogy milyen korú-hobbijú-státuszú férfit keresel, érdemes ehhez passzoló oldalra, oldalakra regisztrálni.

3. Türelem!

Mind tudjuk, hogy a hölgyek sokkal több levelet kapnak az ilyen oldalakon, mint a férfiak, ez így is van rendjén. Könnyen előfordulhat, hogy gyorsan megtelik a postaládád érdeklődő pasik leveleivel. Érdemes rászánni az időt arra, hogy legalább beleolvassunk ezekbe, mert megeshet, hogy a sorban 23. levélíró lesz a „nagy Ő”. Ha egy mód van rá, írjunk egy-két sort azoknak is, akik nem különösebben keltették fel az érdeklődésünket (kivéve persze, ha vállalhatatlan stílusban próbál közeledni, sajnos ez is előfordul), ne reménykedjenek feleslegesen!

4. Mutatkozz be!

Bár egy kép többet mond ezer szónál, profilunk, különösen a „bemutatkozás” mező megfelelő kitöltése nagyon fontos pont, úgy a sajátunké, mint az udvarlóké. Igyekezzünk kiemelni főbb érdeklődési köreinket, nyújtsunk egy kis betekintést abba, milyen személyiségek vagyunk, de ne tegyünk ki mindent az ablakba az elején! Ezzel elkerülhetjük a „szia, mizu?” üzeneteket is, mert ha írtunk magunkról pár sort, megkönnyítjük a férfi dolgát, hiszen találhat egy olyan témát, amivel elindulhat egy beszélgetés.

5. Légy résen!

Akárcsak a való életben, itt sem árt némi elővigyázatosság és körültekintés. Ha úgy érzed, 2 napnyi levelezés után még nem jött el az idő a találkozásra, bátran írd meg a másiknak, ha emiatt megszakad a kapcsolat, akkor valószínűleg később sem működött volna a kontakt. És persze ökölszabály, hogy az első alkalommal, alkalmakkor csak nyilvános helyen találkozzatok!

Sok sikert kívánunk!