Őrangyalod neked is van! Íme a bizonyíték!

Mindannyiunknak vannak őrangyalaink, de az életünk első szakaszában fokozatosan szükségünk van olyan támogatókra, akik magabiztosságot adnak és segítenek megnyugtató helyet találni nekünk az életben.

Az egyes zodiákus-jelekben szültetettek valamennyien más őrangyaltól remélhetnek támogatást, persze amennyiben készen állnak rá.

1. A Kosokra Malchidiel őrangyal vigyáz, ő fékezi indulatosságukat, segít nekik lecsillapodni és türelmet tanulni. Ehhez azonban arra is szükség van, hogy legyenek olyan időszakok, amikor a gyerek elég nyugodt a segítség elfogadására.

2. A Bikákat Aszmodel segíti elrugaszkodni a valóság talajáról, szárnyalni egy kicsit a vágyaik után, de csak akkor tud rajtunk segíteni, ha tisztában vannak az álmaikkal és készek oldani merevségükön.

3. Az Ikrek olthatatlan kíváncsisággal és tudásszomjjal élnek és a saját érdekükben hajlamosak keresztülgázolni másokon. Őket Ambriel támogatja abban, hogy kivárják a sorukat és törtetés helyett együttműködéssel érjenek célt.

4. A Rákok lelkileg túlfűtött, túlérzékeny lelkek, s erős intuícióik révén fogékonyabbak a nem látható erők támogatására. Nekik Muriel segít valóra váltani álmaikat.

5. Az Oroszlán szülött öntudatos, udvarlásra vágyó lélek, róla Verchiel őrangyal gondoskodik, hogy ne képzeljen magáról mást, illetve ne várjon el az élettől többet, mint amit megérdemel.

6. A Szűz gyermek ésszerű, óvatos, ugyanakkor hajlamos a szűklátókörűségre. Hamaliel angyal segíthet enyhíteni a merevségen, azzal, hogy lazaságot és spontaneitást ad neki.

7. A Mérleg határozatlan, de örökösen a békét keresi. Zuriel őrangyal határozottságra sarkallja és világossá teszi előtte a céljait, illetve az azokhoz vezető utat.

8. A Skorpió gyerekek erőteljes kapcsolatban állnak a spirituális eszmékkel, ők maguk is sok ilyen vonást mutatnak. A Rákok és Halak mellett ők tudnak a legjobban együttműködni őrangyalukkal, azaz Barbiellel.

9. A Nyilas könnyen ismerkedik, kommunikál és mindenre nyitott szemléletű. Adnachiel őrangyal segít neki abban, hogy ne vesszen el az ideái között és képes legyen praktikusan, materiális alapokon gondolkodni az életben.

10. A Bak gyerekek sok szempontból a Nyilas fordítottjai, s éppen abban van szükségük támogatásra, hogy képesek legyenek elrugaszkodni röghöz kötött szemléletüktől. Őrangyaluk, Hanael arra tanítja őket, hogy nyitott szívvel, merészebben és találékonyabban éljenek.

11. A Vízöntők jól kommunikálnak és óriási a tanulási vágyuk, de sokkal racionálisabbak annál, semmint értenék őrangyaluk, Kambiel jeleit. Pedig, ha olykor lélekből cselekednének ésszerűség helyett,hamarabb célba érhetnének.

12. A Halak közel érzi magát a misztikus lényekhez, ő az, akik szinte keresi égi támogatói közelségét. Barakiel angyal segít féken tartani túlzott ábrándjait, ugyanakkor elegendő erőt ad neki az önálló cselekvéshez.

Life Advisor

További írásaimat a pozitivitás és motiváció forrásáról, inspirációval és működő tanácsokkal lifeadvisor.blog.hu weboldalon olvashatod. Csatlakozz Facebook oldalunkhoz is!

Annak érdekében, hogy ne maradj le semmiről, hogy láthasd a legújabb posztjainkat, idézeteinket, videóinkat…