Sharon Stone bölcsességére érdemes odafigyelni! Csodálatos szavak!

Milyen szép szavak. Minden egyes szava után átölelném és megcsókolnám. Csodálatos Sharon Stone

A kiváló… Sharon Stone…

Igen, utolért az öregség. De végül is, élvezem ezt a helyzetet.

Az életed első felében – amint a világra jöttél- mindenki a külsődet nézi. A második felében pedig azt, hogy mit értél el.

Érdekes tény, hogy amíg meg nem néztem az „Elemi Ösztön” című filmemet, nem gondoltam, hogy ennyire tetszem másoknak.

Az életed első felében elkövetett ballépéseidért nem kell hibáztatnod magad, viszont a második felében sem kell tétlenül ülnöd és golfozással ütni el az időt.

Nem akarom letagadni a koromat. Egy igazi díva akarok lenni, aki az életkorának megfelelően néz ki.

Amikor betöltöttem a 40-et, egy pohár borral a kezemben bezárkóztam a fürdőszobába és elgondolkodtam: „Addig nem mozdulok ki innen, amíg meg nem barátkozom a külsőmmel, és elfogadom, magamat olyannak amilyen vagyok”.

Az élet fontos dolgaiban nem volt szerencsém. Az egészségem közel sem volt jó, ahogy a házasságom sem, de nem estem ettől kétségbe, hanem megküzdöttem a nehézségekkel.

Szerettem volna megöregedni – ez volt életem fő célja. 16 évvel ezelőtt agyvérzésem volt, ezért pontosan megértem azt, hogy mit is jelent a „békés öregkor”. Az agyvérzést a 9. napon tudták megfékezni. Nagyon kevés embernek sikerül túlélnie az ilyen fajta traumát, de nekem valahogy sikerült. 2 évembe került, hogy újra tudjak járni, írni és olvasni. Ezt követően rájöttem, hogy a ráncokról szóló üres fecsegés nem más, mint egy vicc.

Ahogy W. Churchill mondta – Ha a poklon mész keresztül, csak menj tovább!

A földön soha sem lesz teljes harmónia és Béke. De a fejedben lehet.

Valószínűleg túlzottan szeretem az aromaterápiát.

Az én hazámban – az USA-ban körülbelül 400 000 plasztikázott szőke nő él – feltöltött ajkakkal, arcfelvarrással és hófehér fogakkal. Nem hiszem, hogy ezek a nők és férfiak szépnek, egyedinek és vonzónak tekinthetők.

A világ legszebb nője Ava Gardner volt. Miért gondolom ezt? Ezért, mert soha sem plasztikáztatott. Mert egy igazi dáma volt, soha nem akart ismét kislánynak tűnni.

Amikor látod felnőni a gyermekeidet, akkor megérted a létet és a személyiséget.

58 éves koromban rájöttem, hogy a szépség belülről fakad. Ahhoz, hogy szép legyél és az is maradj, nap mint nap azt kell csinálnod amit szeretsz. Például, nem tudom elképzelni az életemet tánc nélkül, és ezt addig csinálom, amíg teljesen el nem fáradok.