Skorpió csillagjegy: 10 dolog amit tudnod kell róla, ha boldogan szeretél élni vele

A Skorpió csillagjegy szülötte türelmes és odaadó. E jegy szülötteit nehéz meghódítani ahhoz, hogy valakibe beleszeressenek sok időre és türelemre van szüksége a leendő partnernek és nem utolsó sorban nagyon jól kell ismernie őt.

1. A Skorpió nagy odafigyeléssel óvja a szívét, ezért sok időre és türelemre lesz szüksége annak aki közel szeretne kerülni hozzá.

2. A Skorpió domináns. E jegy szülöttei mindig dominálnak egy kapcsolatban, ha a partnerük azért harcol, hogy ő legyen az erősebb, akkor nem ő lesz a győztes fél. A Skorpió számára egy olyan személy a jó partner aki elfogadja a döntéseit és boldoggá teszi őt.

3. A Skorpió kemény, nagyon szigorú, nem akarja megsérteni a partnerét, viszont nagyon őszinte ezért olyan személlyel akar együtt élni aki mindezt elfogadja.

4. A Skorpió nem passzol egy olyan személy mellé aki túlságosan érzékeny és mindent a szívére vesz.

5. Képes arra, hogy empátiát tudjon mutatni. A külső ridegsége ellenére a Skorpió nagyon érzelmes tud lenni, de jól leplezi ezt.

6. A Skorpió férfi számára az a legjobb partner aki mindent megért anélkül, hogy ő el kellene magyarázza azt, hogy mit érez.

7. Amikor a Skorpiónak segíteni akarsz abban, hogy egy bizonyos problémára megoldást találjon akkor a legjobb amit tehetsz, ha csendben mellette vagy.

8. A Skorpió ambiciózus, e csillagjegy szülötte nagyon motivált és energikus, mindig a karriere lesz az első helyen.

9. Neki szüksége van egy olyan személyre aki megérti, tiszteli és támogatja őt. Ha megérted az ambícióit akkor ő teljesen a tiéd lesz, soha nem fog elkeseríteni vagy megbántani akkor amikor szükséged lesz rá.

10. A Skorpió nagyon jó megfigyelő. Az biztos, hogy ő egyenes és kitartó személy.