Ezek a Vízöntő legjobb tulajdonságai

A Vízöntő igazi egyéniség, aki a saját útját járja. Egyedi megoldásaival kitűnik a többi csillagjegy közül. Innovatív szemléletével feszegeti a határait, mindig készen áll az újdonságok felfedezésére és megismerésére. A világot más szemüvegen keresztül látja, mint társai, ezért önálló ötleteivel, nyitottságával lenyűgözi a környezetét.

A Vízöntő jegyében születettek rendkívül vonzóak, legyen szó akár a személyiségükről, akár a külsejükről.

Külső megjelenésében a természetes szépséget képviseli, mágnesként vonzza a tekinteteket. Belső tulajdonságai még megnyerő külsején is túltesznek. Kedves, jóindulatú, pozitív kisugárzású, barátságos alkat.

Az alábbiakban öt pontba szedtük e különleges csillagjegy legjobb tulajdonságait:

1. Független személyiség

Ami a szívén, az a száján. Önálló, önérzetes, a saját életének irányítását a kezében tartja. Döntéseibe nem enged beleszólást, lételeme a függetlenség. Az egyéni megoldások híve, véleményét nem befolyásolja a többség ítélkezése. Kiválóan kommunikál, szívesen ad hangot gondolatainak akkor is, ha ezzel népszerűtlenné válik. Harcos típus, mindig kiáll a saját igazáért.

2. Becsületes és lojális

Egyenes jellem, erősen fejlett igazságérzettel. A hamisságot ki nem állhatja, a hazugságot szinte azonnal észreveszi. Csalásba, nyerészkedésbe soha nem menne bele. Megvesztegethetetlen, őszinte, és igazságos. Másoktól is ilyen viselkedést vár el.

A Vízöntő hűséges típus. Rendkívül népszerű, sokan szeretnének közel kerülni hozzá. Tartózkodó, nehezen nyílik meg idegenek előtt, de aki elnyeri a bizalmát, ahhoz a végsőkig hű, megnyílik számára, és legféltettebb titkait is megosztja vele. Egy Vízöntő jó barát, támaszt nyújt, és tanácsokat is ad. Mindig jut ideje arra, hogy meghallgasson, és elmondja a véleményét egy adott helyzetről. Ezt ráadásul intelligensen teszi, nem erőlteti rád az álláspontját, csak felvázolja a saját nézőpontját.

3. Nem fél kilógni a sorból

A Vízöntő az Uránusz befolyása alatt áll, ezért a legexcentrikusabb az összes csillagjegy közül. Ötletei eredetiek, és olykor kissé furcsának tűnhetnek merész és meghökkentő megoldásai. Az unalmast, vagy az átlagost hírből sem ismeri. Cselekedeteit a világ jobbá tétele mozgatja, különleges gondolkodásmódjának köszönhetően terveit képes valóra váltani.

Céltudatos és ambiciózus. Terveit alaposan kidolgozza, és lépésről lépésre valósítja meg azokat. Változtatni szeretne az őt körülvevő világon, ezért ötletei mindig innovatívak.

4. Rendkívül határozott

A Vízöntőt titokzatossága, rejtélyesnek tűnő személyisége ellenállhatatlanná teszi. Sokan szeretnék megfejteni, mi lakozik a lelkében. Mások az intelligenciáját tartják lenyűgözőnek. A Vízöntő kitűnő beszélgetőpartner, az elvontabb témák sem állnak távol tőle. Különleges gondolkodásmódja érdekessé teszi mások számára.

5. Hisz az emberekben.

A Vízöntő jóindulatú, aki bizalmat szavaz az embereknek. A hazugságokon gyorsan átlát. Ha megbántod, ismerd el, és kérd a bocsánatát! A nagylelkű Vízöntő képes megbocsátani, és tiszta lappal folytatni a kapcsolatot. A legjobb szándék vezérli, és hisz abban, hogy az emberek képesek megváltozni. Olykor azonban cserbenhagyja az ítélőképessége, és olyanoknak is új esélyt ad, akik erre nem méltók.