Soha nem szerettem a fürdőszobát takarítani, de ezzel a módszerrel könnyen megy!

A fürdőszoba takarítása nem könnyű feladat, ezért sokszor halogatjuk. Mióta elolvastam ezeket a módszereket, már nem halogatom a takarítást, mert villámgyorsan ragyogóvá varázsolom az egész fürdőszobát!

A csempék közötti rész tisztítása

A csempék közötti részen sokszor lerakódnak a szennyeződések, akár a penész is megtelepedhet. Hiába töröltem át vegyszerekkel, a penészt nem tudtam eltüntetni. Egy kefét, vagy fogkefét márts ecetbe és töröld át vele a csempék közötti részt. Hagyd állni egy kicsit, majd mosd le ecetes vízzel, a penésznek nyoma sem lesz és a csempe is ragyogni fog.

A fürdőkád tisztítása

A fürdőkádat a legkönnyebben ecetes vízzel tisztíthatod meg. Fele – fele arányban keverj össze langyos vizet ecettel, márts bele egy szivacsot és töröld át a kádat. Majd mosd ki tiszta vízzel.

A szappanlerakódást így tisztítsd le

A mosdókagyló általában tele van szappanlerakódással, amit nehéz letisztítani, de ha összekeversz fél pohár ecetet, 1 pohár vízzel és 1 evőkanál sóval, könnyedén letisztíthatod. Márts egy puha szivacsot ebbe a keverékbe és töröld át vele a mosdókagylót. A csaptelepek is ragyogóak lesznek, ha ezzel a szerrel tisztítod meg.