Szeretnéd abbahagyni a dohányzást? Ez a növény elűzi a cigaretta iránti vágyadat!

Mielőtt megmutatnám azt a növényt, amely elűzi a dohányzás iránti vágyat, hadd tegyek fel egy kérdést. Biztos vagy benne, hogy le akarsz szokni a dohányzásról? Ha tényleg így érzed, akkor olvass tovább. Jól tudjuk, hogy rengetegen tartanak tőle, hogy a leszokás elhízással, vagy depresszióval jár. Viszont vannak olyan bámulatos növények, amelyek segíthetnek a dohányzásról való leszokásban.

A dohányzás nagyon káros az egészségre, azonban a leszokás nem könnyű. Az orvosok folyamatosan vizsgálják a dohányzás hatásait, a legújabb kutatások szerint minden szál cigaretta 4000 kémiai anyagot tartalmaz. Ha eldöntötted, hogy leszoksz a dohányzásról, akkor tedd meg minél hamarabb, mert a cigarettában lévő kémiai anyagok rákkeltőek lehetnek.

Melyik az a növény amely segít leszokni a dohányzásról? A stevia!

A stevia hatásai

A kutatások alapján a stevia megkönnyítheti a leszokást. Alapvetően édesítőszerként használják.

Hogyan használd

A stevia hatására olyan jelzések érkeznek az agyba, amelynek köszönhetően a dohányzás iránti vágy csökken. Ha úgy érzed, rágyújtanál, tégy néhány csepp steviát a nyelvedre. Alkalmazd minden alkalommal amikor rágyújtanál. Használd addig, amíg megszűnik a dohányzás iránti vágyad. Folyékony formában a boltokban megvásárolhatod ezt az édesítőszert. A stevia nem hizlal, csökkenti az édesség iránti vágyat és a legtöbb esetben a cukorbetegek is használhatják.