Sznob kamaszok kínozták meg a takarítót – Olyan leckét kaptak tőle, amit sosem felejtenek el!

A kamaszlányok néha nagyon önzők és kegyetlenek tudnak lenni. Viselkedésükért időnként lehet hibáztatni a hormonokat is, mindenért azonban nem lehet csak a biológiát okolni. Egy szerencsétlen takarító első kézből tapasztalhatta ezt, mikor a középiskolás “menő” lányok rúzsnyomokat hagytak az iskolai mosdó tükrén. A férfi életreszólóan megleckéztette őket!

Amikor megkerestette az iskolaigazgatót, hogy együtt találjanak ki valamit, a helyzet még rosszabb lett. Az igazgató szóban megfenyítette a lányokat, így azok dupla erővel szálltak ringbe a takarító és a tükrök ellen. A férfi ekkor úgy döntött, a saját kezébe veszi a dolgokat.

Az iskolaigazgató közreműködésével az összes népszerű lányt az iskolából összehívta. Meg akarta nekik mutatni, mennyi munkájába kerül az összes rúzsnyomot eltüntetni a tükrökről esténként. Emiatt a takarító csak később tudott hazajutni és kevesebb időt tudott a családjával tölteni. Amikor a lányok meglátták, mit tesz meg a férfi azért, hogy a tükrök mindennap tiszták legyenek, sokkot kaptak és soha többé nem zaklatták a takarítót.