Tűpontos személyiségteszt nőknek

Minden hölgyben van egy kis boszorkány, egy csipet misztikum, valami varázslat. Ezek a különlegességek azonban eltérőek. Ha szeretnéd tudni, mi van benned mélyen, legbelül, válassz egy seprűt a 10 közül, és nézd meg, mit árul el rólad a választásod!

1-es seprű:

Jók a megérzéseid, és ezt ki is használod. Éleslátásodnak köszönhetően sok buktatót és felesleges kockázatot kerülsz el. Ahhoz is értesz, hogy hogyan domborítsd ki saját jó tulajdonságaid, ennek pedig nagy hasznát veszed a munkád során. Hatással vagy másokra, képes vagy rövid idő alatt elbűvölni környezetedet. Már sokszor kellett újrakezdened dolgokat a nulláról, de mindig talpra álltál, igazi túlélő vagy!

2-es seprű:

Rendkívül vonzó vagy, ami kifejező tekintetednek, választékos beszédednek, és jó modorodnak köszönhető. Érzékeny vagy, olyan ember, aki szereti a szép, cizellált dolgokat. Gyorsan kiismered az embereket, néha előbb tudod, mit fognak mondani, mint ők maguk. Ez a tulajdonságod sok párkapcsolati kudarctól óv meg.

3-as seprű:

Képes vagy befolyásolni, manipulálni másokat. Egy-egy mondattal, tekintettel, jó hangsúlyozással meg tudsz győzni embereket arról, hogy azt csinálják, amit szeretnél. Pillanatok alatt az ujjad köré csavarod a férfiakat. Azonban ezt a képességedet nem mindig használod, ugyanis önfeláldozó személyiség vagy, aki akkor boldog igazán, ha másokon segíthet. Saját érdekeid olykor háttérbe szorítod mások érdekében.

4-es seprű:

Azt vallod, hogy rend a lelke mindennek! A kiegyensúlyozottságra törekedsz kívül-belül. Azt szereted, ha a körülötted lévők is a rendezettségre és a harmónia megteremtésére törekednek. Sokan tisztelnek, nagy tekintélyed van, talán épp rendezett életvitelednek köszönhetően.

5-ös seprű:

A bizalom rendkívül fontos számodra. Ha valaki rád bízza titkait, az biztos lehet benne, hogy kettőtök között marad a bizalmas információ. Cserébe te is ezt várod el másoktól. Nagyon jó érzéked van a tanításhoz, környezeted csak úgy issza a szavaid, adnak a véleményedre.

6-os seprű:

Nagyon jó emberismerő vagy, hamar rájössz, ha a másik nem őszinte, vagy leplezni próbál valamit. Az érdekembereknek nem sok sansza van a közeledben. Elveidért és véleményedért mindig kiállsz, olykor kifejezetten karcos stílusban. Nem viseled el a butaságot, és a primitívséget.

7-es seprű:

Te a saját fejed után mész, történjen bármi is körülötted. Akkor is kitartasz eredeti terveid mellett, ha a körülmények közben teljesen megváltoznak. Nem akarsz beállni a sorba, követni a trendet, a saját utadat járod, akkor is, ha ezért olykor nagy árat kell fizetned. Kevés dolog van, amit jobban utálsz a segítségkérésnél. Irigylésre méltó tulajdonságod, hogy nem ijedsz meg a problémáktól, azokat izgalmas kihívásként éled meg.

8-as seprű:

Barátságos, merengő, álmodozó típus vagy, hatalmas szívvel. Könnyen barátkozol, emberi kapcsolataid szorosak és kiegyensúlyozottak. Sokat adsz a megjelenésre, és az illemre is. A pénzt azonban nem kezeled megfelelően, könnyen kifolyik a kezedből.

9-es seprű:

Elégedett vagy azzal, amid van, nem vagy nagyravágyó, és nincsenek világmegváltó terveid sem. Jól érzed magad a hétköznapi feladatok elvégzése közben is, nincs gondod a monotonitással. Az sem zavar, ha hozzáállásod miatt páran unalmasnak tartanak. Téged az apró dolgok tesznek boldoggá, az igazi kikapcsolódás pedig számodra az, ha egyedül lehetsz egy kicsit.

10-es seprű:

Utálod a rutinfeladatokat és a szokásos programokat, teendőket. Mindent megteszel, hogy kiszakadj a hétköznapi életvitelből, ami számodra olyan, mint egy börtön. Egy igazi felfedező vagy, aki új helyek és emberek megismerése közben van igazán elemében. A tervezgetés nem jellemző rád, a mának élsz, sokszor csak sodródsz az eseményekkel. Mindig a jelen pillanatot tartod a legfontosabbnak.