A 9 éves Ryan célja a bolygónk megmentése

Nem Greta Thunberg az egyetlen kiskorú, aki rengeteget tesz a klímaváltozás ellen. Az amerikai kontinensen is akadnak hasonló gondolkodású gyerekek, például Ryan Hickman.

A mindössze 9 éves Ryan első ránézésre egy teljesen hétköznapi amerikai kisfiú. Iskolába jár, szabadidejében pedig szeret játszani, de leginkább azt szeretné, hogy a Föld élhető hely legyen akkor is, amikor ő, és gyermekei, unokái felnőttek lesznek. 

Ryan úgy gondolja, mindenki tehet valamit a bolygóért, akinek van két keze. Ő például a zsebpénzéből támogat olyan állatfajokat, amiket a kihalás fenyeget, zsákszámra gyűjti a műanyagszemetet és palackokat, és mindenki figyelmét felhívja környezetében az ügy fontosságára. Ez a fiú nem csak beszél, cselekszik is! És igaza van, tettei amellett, hogy hasznosak, valóban megvalósíthatóak a legtöbb ember számára. Ha Te is tennél valamit a Földért, de eddig nem tudtad, hogy vágj bele, itt a követendő példa!

Nézd meg az alábbi videót Ryanről, és céljairól! (A videó elindítása után a fogaskerékre kattintva bekapcsolható a magyar felirat.)