Újítsd meg a frizurádat ezen a nyáron! Légy friss, fiatalos és stílusos!

A nyár kezdetekor a nők többsége nagyon vágyik valami változtatásra. Miért ne lenne ez a frizura megújítása? A rövidre vágott haj az év divatja. Igen, igen búcsút mondhatsz a hosszú hajnak, hiszen a Ketkes.com szerkesztősége összegyűjtött olvasói számára 6 fantasztikus frizura-ötletet, amikkel mindenkit lenyűgözöl majd!

Divatos rövid frizurák nőknek

1. Bob fazon

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy az elegáns bob fazon kiment a divatból. Ez az egyszerű frizura mindenkinek jól áll, függetlenül a kortól, vagy az évszaktól. A hosszát szabadon megválaszthatjuk, annak függvényében, mit preferálunk jobban.

A hagyományos bob fazon nem igényel különösebb gondozást, hiszen a kialakítása után sokáig megtartja a formáját.

2. Hosszú bob fazon

A hosszú bob, vagy long bob a klasszikus bob fazon hosszabb változata. Úgy tűnik, ez a legnépszerűbb variáns mind közül. Ezen kívül a long bob mindenkinek jó áll, kivétel nélkül, kiemeli viselőjének nőiességét.

Ezen fazont hossza teszi igazán univerzálissá és praktikussá, hiszen hajunkat göndöríthetjük, kiegyesíthetjük, adhatunk neki lezser, de akár káoszba hajló torzonborz hatást is. A stílusos megjelenés garantált!

3. Kare fazon

Az elegáns kare fazon aktuálisabb, mint valaha! Ez a 2017-es év divatsikere! Ez a frizura gyakorlatilag mindenkinek jól áll, hiszen viselőjének bájosságát, nőiességét teljességgel kihangsúlyozza.

Ebben a szezonban rendkívül népszerű az aszimmetrikus kialakítás, ez ad egy pluszt ennek a stílusnak.

4. Moderáltan rövid fazon

Ezt azoknak ajánlják elsősorban, akiknek hajkoronája nem kellőképpen sűrű. Ez a fazon univerzális, segít a stílusos megjelenés kihangsúlyozásában és halványan kiemeli viselője külső megjelenésének részleteit.

Ezen kívül a moderáltan rövidre nyírt frizura eltereli a figyelmet a ráncokról is.

5. Férfiasan rövidre nyírt fazon

Eltekintve attól, hogy van egy bizonyos riasztó hatása, ez a fazon óvatosan kiemeli viselőjének minden apró megjelenésbeli jellemzőjét. Ez a frizura azoknak ajánlható, akik fiatalok, illetve középkorúak, ebben az esetben fiatalítja őket a férfiasan rövidre nyírt frizura.

A legfontosabb eme frizura kapcsán az, hogy gyakorlatilag semmilyen törődést nem igényel. Fürtönként szétválasztva meglehetősen romantikus megjelenést kölcsönöz viselőjének.

6. Pixie fazon

A pixie fazon, ami a 60-as évek stílusa, most, 2017-ben is óriási siker. Kiemelendő jellemzői közé tartozik, hogy a hajfürtök hossza változó, illetve, hogy a fülek és a tarkó láthatóak maradnak. A játékosan kilógó, elálló fürtök sajátos megjelenéssel ruházzák fel ezt a fazont.

A pixie fazon azoknak ajánlható, akiknek haja vékony, hiszen a vékony haj segít kihangsúlyozni a stílus könnyedségét. Amennyiben úgy döntesz, hogy frizurát váltasz, mi ezt a fazont ajánljuk neked!

A fenti frizurák amellett, hogy univerzálisak, és eltekintve attól, hogy rövidek, nagyon nőiesek is. Hajunkat könnyen megszáríthatjuk, nem okoz problémát az alvás utáni „káosz” és könnyen összeegyeztethető az aktív életmóddal is. Egy szó, mint száz: a modern nőnek lett kitalálva!

Reméljük, hogy eme cikk elolvasása után inspirálva érzed magad, hogy te is változtass a frizurád stílusán. Ne feledd megosztani ezt a cikket a közösségi oldalakon barátaiddal, ismerőseiddel sem!