Válassz egy virágot és megtudhatod, mire van most a legnagyobb szükséged

Nézd meg a képet, ne gondolkodj sokat, válaszd azt a virágot, ami elnyerte a tetszésed. Fedd fel a lelked legmélyebb szükségleteid, tudd meg, mi az amire most nagy szükséged van.

1-es virág

Megértésre és szeretetre vágysz, úgy érzed te mindent megteszel a környezetedért, de ők nem mindig értékelik eléggé a fáradozásaid. Nem vársz el különleges dolgokat, az is boldoggá tenne, ha legalább néha kimondanák azt a bűvös szót, hogy „köszönöm”. A saját vágyaid sokszor háttérbe szorulnak azért, hogy a családodnak megadhass mindent, de ezt nem is bánod, csak egy kis megbecsülésre vágysz, hogy érezd nem hiába fáradozol annyit.

2-es virág

Türelemre és kedvességre vágysz, te mindenkivel aranyos és türelmes vagy, de úgy érzed, hogy nem kapod meg ugyanezt az emberektől. Kérés nélkül teljesíted mások kívánságait, mindig megpróbálsz megfelelni a családodnak, de időnként te is szeretnéd, ha viszonoznák a tetteidet. Nem várod el, hogy megköszönjék a tetteidet, viszont úgy érzed, hogy a türelem, a kedvesség nem túl nagy elvárás mindazért amit teszel.

3-as virág

Figyelemre és odaadásra van szükséged. Olyan ember vagy, aki az éjszaka közepén is képes kipattanni az ágyból, ha a családtagjaidnak szükségük van rád. Azonban úgy érzed, ha neked van szükséged valakire, aki támogat, akkor hirtelen mindenki elfoglalt, vagy egyszerűen csak a saját életükkel törődnek. Sok áldozatot hozol másokért, emiatt azonban neked is jár az odaadás.

4-es virág

Segítőkészség és kitartás az amire szükséged van. Mindig segítesz az embereknek, hogy elérjék a céljaikat, azonban mikor te szeretnél valamit megvalósítani, nem kapsz elég támogatást. Mindenkire van elég időd, csak magadra nincs. Meg kell tanulnod háttérbe szorítani mások vágyait, hogy megvalósítsd a saját céljaid. Olyan emberekkel barátkozz, akik akkor is melletted vannak, ha neked van szükséged támogatásra.