Válaszd ki a Szuperholdad, és tudd meg, mit üzen neked

Nézd meg alaposan a képen látható négy holdat. Melyik a legvonzóbb számodra, melyiket látod a legszebbnek? 

Ha megvan a választottad, olvasd el, mit üzen a számodra!

1-es számú Hold:

Sikeres időszak következik számodra. A nagyobb nehézségek elkerülnek, lesz időd a pihenésre, feltöltődésre is. Az őszi hónapokban Fortuna is fogja majd a kezedet! A következő pár hónap nagy lehetőségeket rejt. Bátran belevághatsz terveid megvalósításába, most minden adott a sikerhez. Eljött a te időd, használd fel okosan!

2-es számú Hold:

Izgalmakkal lesz tele a közeljövőd. Sok fontos dologban kell majd döntened, így nagyon megfontoltnak kell lenned. Az óvatosság most előnyödre válhat. A magánéletedben problémák adódhatnak, ezeket próbáld türelemmel kezelni, mert előbb-utóbb fordul a kocka, és minden a helyére kerül. Ha sikerül túljutnod ezen a stresszesebb időszakon, később elégedetten élvezheted majd munkád és kitartásod gyümölcsét.

3-as számú Hold:

Hamarosan beérik kitartó és alázatos munkád gyümölcse. Az év vége felé enyhül majd rajtad a nyomás, és minden olyan dologra lesz időd, amiket most még háttérbe kell szorítanod. A munkádban és a magánéletedben is új impulzusok érnek majd, ha nyitottan állsz ezekhez, akkor mindkét területen pozitív változások állnak majd be. Maradj türelmes, ne add fel a cél előtt!

4-es számú Hold:

A következő időszakban a legfontosabb, hogy saját magadra figyelj, azzal foglalkozz, ami neked örömet okoz. A múltban sokszor háttérbe szorítottad magad mások miatt, de ezt nem csinálhatod a végtelenségig. A képességeid nagyszerűek, csak több önbizalomra van szükséged. Ne becsüld alá magad, minden adott a céljaid eléréséhez! A közeljövőben új szemszögből láthatod magadat és az életedet, ami segíthet abban, hogy megerősödjön az önbecsülésed.