Van egy csillagjegy, amely mindegyiknél különlegesebb…

Az OROSZLÁN jegyében született emberek kreatívak és szeretik az életüket a saját szabályaik szerint élni. Intelligens emberek, nem riadnak vissza a megpróbáltatásoktól, de néha makaccsá, büszkévé és arrogánssá válnak.

1. A planéták nem véletlenül forognak a Nap körül. Az OROSZLÁNOK számára a meleg és a fény jelenti az életet. Az az ember akinek van olyan szerencséje, hogy egy OROSZLÁN közelébe kerüljön, láthatja a boldogságát és a jókedvét és vele együtt örülhet. Az OROSZLÁNOK azt szeretnék, hogy egész évben nyár legyen.

2. Az OROSZLÁNNAK nagyon jó memóriája van, ha megbántod, kérj tőle bocsánatot, mert ő aztán tudja mi a harag.

3. Az OROSZLÁNOK tudnak ajándékozni. Ők népszerűek és barátságosak, ezért a megfelelő ajándékokat is ki tudják választani és nem várnak elismerést senkitől.

4. Ők is szeretnek ajándékot kapni. Ne ajánlj fel egy OROSZLÁNNAK akármilyen ajándékot, mert ő csak a jól meggondolt ajándékokat szereti. Biztosan örülni fog minden apró figyelmességnek, de a drága, luxus ajándékokat kedveli.

5. Az OROSZLÁNNAL mindig vidám leszel.

6. A pontosság nem az erőssége, de ezért nem is lehet rá haragudni.

7. Az OROSZLÁN az otthonában is jólérzi magát. Szeret pihenni, filmet nézni, kényelmes ruhákat viselni, de ugyanakkor azt is szereti, ha őt dédelgetik.

8. Az OROSZLÁNOK nagyon gondoskodóak, a szeretteikkel. Egy igazi vezető mindig meggyőződik arról, hogy a családtagjai biztonságban vannak .Ha megsebzed az OROSZLÁN valamelyik közeli hozzátartozóját akkor egy mérges oroszlán üvöltését fogod hallani.

9. Az OROSZLÁN mindennel elboldogul. Ő tudja, hogyan rakja rendbe a dolgokat és azt is, hogy azokat a holmikat amire már nincs szüksége ne tartogassa. Ez a dolog nem csak az otthonára érvényes, hanem bármilyen élethelyzetre. Tehát, ha problémád van akkor kérj tőle segítséget ,majd ő elintézi.

10. Az OROSZLÁN önbizalma és az okossága könnyen átválthat büszkeségre és arroganciára, ez teszi őt sikeressé az életben és a munkában. A lelkében azonban mindig egy nagyon jó OROSZLÁN marad.