Van pár raklapod? Használd fel palánták ültetéséhez! Mutatunk néhány remek ötletet!

A következő cikkben a kertünk gondozásával foglalkozunk. Bemutatunk néhány olyan praktikát, amelyből megtudhatjátok, hogyan hasznosíthatjátok újra a fából készült raklapokat a palánták ültetéséhez.

Legyen szó salátáról, retekről, vagy más zöldségről, bármelyik palántának tökéletes helyet biztosíthatunk így. Ha nem dobtad ki a megmaradt raklapokat nézd meg, hogyan tudsz egy kisebb konyhakertet kialakítani úgy, hogy a raklapon lévő résekbe földet teszel és ebbe ülteted a magvakat, palántákat. Akár virágokat is ültethetsz bele. Az igazság az, hogy nem fér túl sok palánta egy sorba, ezért ha teheted használj fel minél több raklapot a magvak ültetéséhez.

A raklap könnyen mozdítható, így arra a helyre teheted, ahol neked a legmegfelelőbb. Helyezheted egymásra, vagy egymás mellé, attól függően mennyire tágas a hely a kertedben. Ha nem szeretnél sokat hajladozni, a raklapot elhelyezheted akár egy asztalon, vagy polcot készíthetsz és ráteheted, több variáció létezik ahhoz, hogy a kerti munkát minél könnyebben elvégezhesd. Az ötleteinket elmondtuk, nézd meg a fotókat, reméljük találsz olyan megoldást amely a számodra a megfelelő.