Vett pár függönykarnist és felakasztotta őket a konyhában. Én még ilyen praktikus ötletet nem láttam!

Ha neked is van otthon pár felesleges függönykarnisod, most megmutatjuk neked, hogyan tudod azokat célszerűen felhasználni. Az alábbi alternatív felhasználási módok mindazoknak hasznosak lehetnek, akiknek számít a helytakarékosság és törekednek a valódi otthonosságra.

Elkeríthetjük a hálószoba azon részét, ahol dolgozunk, attól, ahol pihenünk. Ehhez csupán függöny és függönykarnis szükséges. De ez csak egy a fantasztikus ötletek közül, amiket függönykarnissal megvalósíthatsz!

A függönykarnis alternatív felhasználása

A gyerkőcök biztos nagyon örülni fognak, ha ilyen mesés ajándékkal leped meg őket. Az ilyen elkerített vackok ráadásul egy sor új játék kitalálását segítik elő!

Egy nagyszerű ötlet azon edények tárolására, melyek oly sok helyet foglalnak. Csavarozzuk fel a függönykarnist a konyhabútor belsejébe, és máris helytakarékosabban helyezhetjük el konyhafelszereléseinket.

Lábbeliből sosem lehet elég, a gond csak az, hol tárolja az ember őket? Többé ez sem probléma! Egy ilyen, függönykarnisból készült tárolóról én is álmodom…

Íme, egy kuckó a gyerkőcök számára, amit barátai biztos irigyelni fognak. Elkészíteni roppant egyszerű, a gyerekek öröme viszont határtalan lesz!

Rögzítsünk egy függönykarnist a mosogató alá és rögtön lesz helye a különböző tisztítószereknek is. Rend és átláthatóság, ahogy annak lennie kell.

Így lehet végre rendesen használni a papír törlőkendőt; vége annak az időnek, amikor beszorul, leesik stb. Jobbat kitalálni se lehetne.

Még egy ötlet a profiknak: így lehet a különböző szalagokat egyszerűen és nagyszerűen tárolni.

Vágjuk méretre a függönykarnist és párban a polcok közé helyezve mindennek meglesz a maga rekesze.

Pofonegyszerű és mégis nagyszerű ötlet: ha kisgyermek van a házban, semmi sincs biztonságban. De ennek most vége. Ezzel a trükkel biztosak lehetünk benne, a kis betyár nem fér hozzá semmihez.

Egyszerű gyermek-járókát készíthetünk a következő módon: a függönykarnisokat felerősítjük a falra. A gyerkőc is biztonságban lesz és sok helyet sem foglal.

Ha tetszettek ezek az ötletek, lepjed meg vele barátaidat is! Ne feledd: a tárgyak nem hétköznapi felhasználása sokszor könnyebbé teszi az életet.