Víziparkot otthonra! Tippek, melyekkel feldobhatod a kerti medencéd

kerti medence

Itt a kánikula, a jó idő és emberek ezrei rohamozzák meg ilyenkor az üzleteket ventilátorok, medencék után kutatva. Sokan azonban nem elégszenek meg egy egyszerű medencével, ezért gondolkodnak el egy merevfalú medence vagy intex medence vásárlásán, abban a  tudatban, hogy az több lehetőséget kínál számukra, mint például egy egyszerű gyerek medence. Pedig nem is gondolnánk, mennyi mindent ki lehet hozni egy egyszerű medencéből!

A madár az ász!


Már nem csak fesztiválokon botlunk bele a legkülönbözőbb flamingós úszógumikba, pohártartókba, hanem webáruházak termékei közt is egyre gyakrabban találkozni a rózsaszín szépséggel. Gyermekünk mellett így már hűsítő koktéljaink, italjaink is mellettünk úszkálhatnak. Akik jobban kedvelik a visszafogottabb színeket, azokat még mindig tárt szárnyakkal várja többek között a hattyú formájú gumi. 


Csata bármi áron

Vízipisztolyokat rengeteg kiszerelésben, méretben lehet már kapni és mindnyájan tudjuk milyen jó szórakozás az, amikor a család tagjai vagy barátok egymást kergetve játszanak. Alternatívaként és nem utolsó sorban izgalmakkal teli élményekkel szolgál egy kiadós vízibomba csata. Utóbbi több rizikót rejt, hisz amellett, hogy a támadó félnek pontosabban kell céloznia, a védekező csapatnak is jobban kell figyelnie, ugyanis egy-egy találat csípős tud lenni. 

Hűsítő csúszások, nem csak a strandon 

Legtöbbször strandokon vagy játszótereken találkozunk csúszdákkal, de gondoltál már arra, hogy a csúszás okozta örömöt már a hátsó kertedben, egy medence közelségében is átélheted? Ha már megfordult a fejedben az ötlet, de gyermeked védelme érdekében inkább elvetetted, akkor jó hírünk van! Újabban egyre gyakrabban találkozni olyan komplett medencékkel, melyek kizárólag gumiból készültek és számos más jópofa kiegészítőt is tartalmaznak.

Csont nélkül az aszfalton túl

Bár a legtöbben kikapcsolódni és pihenni megyünk ki a kerti medencébe, mégis van az a tevékenység, amellyel ezt aktívan tudjuk eltölteni. Nem kell több, mint egy labda és egy gumi palánk. A vízi csatázáshoz hasonlóan ez is a célzóképességet segítő játék, ám jóval nyugodtabb (és fájdalommentesebb) körülmények közt játszható.