Zsoltárok könyve 22: miután elolvasta, nem lesz ugyanolyan…

22 zsoltár – az egyik legerősebb és legerőteljesebb zsoltár, melyet valaha írtak.

22 zsoltár – az egyik legerősebb és legerőteljesebb zsoltár, melyet valaha írtak. Olyan erővel és hittel bír, hogy elolvasását követően azonnal a hatása alá kerül! Csak egyre kell figyelni, hogy elmélyedve olvassa, és engedje, hogy áthatoljanak magán a szavak.

A 22 zsoltár hihetetlen dolgokra képes. Azoknak segít, akiknek nagy szükségük van a védelemre és a támogatásra. Sok ember, akik életük nehéz periódusában olvasták ezt a zsoltárt, azt mesélték, hogy a gondjaikra a segítség váratlanul és a semmiből jött.

Ez a zsoltár a régi arámi nyelvből lett fordítva. Őszintén reméljük, hogy a 22 Zsoltár segíteni fog minden nehézségei leküzdésében.

Én vagyok a te Pásztorod. Sohasem fogsz szükségben szenvedni abból, amit én adok neked. Ha bízol bennem és valóban megengeded Nekem, hogy az életed pásztora legyek, oly hatalmas világot adok Én neked, mintha a tavaszi réten lévő hűvös zöld füvön lennél.

És amikor megtanulsz mélyen szeretni és bízni Bennem, akkor lelkedben, mint egy csendes tóban, békére lelsz. Ami mély megnyugvást hoz a belső énednek.

Készülj fel a rád váró feladatokra, melyekkel megbízlak Én téged. Ne kicsinyeld le az Én általam adott feladatokat. Mert ezek az Én dicsőségemet és tisztességemet szolgálják, nem pedig a tiédet. Lesz idő, amikor az Én szeretetem a sötétségbe fog vezetni téged.

A sötétség akkora lesz, mintha a földkerekség szélén állnál, és a mélyben a hálál vár rád. Emlékezz mindig arra, hogy Én vagyok a te Pásztorod. A sötétségtől lehet, hogy nem fogsz látni Engem, de veled lesz az Én ígéretem, hogy soha nem hagylak el, és nem veszítelek el téged.

És ha végig bízol Bennem, még a sötét időkben is, olyan szeretettel töltöm meg Én a te lelkedet, hogy még az ellenségeid közé is leülhetsz.

És az örömöd oly nagy lesz, hogy megtöltöd vele mások életét is. És Én fontos és nagyszerű dogokkal jutalmazlak meg téged.

És amikor végrehajtod mindazt, amit Én kértem tőled, akkor örökké élni fogsz Mellettem!