12 évesen Balin akart nyaralni, ellopta az édesanyja hitelkártyáját és nekivágott egyedül a nagyvilágnak!

A gyermek Balin akart nyaralni, az édesanyja elmondta neki, hogy ez most nem lehetséges, de úgy tűnik, a csemete nem értett vele egyet. A 12 éves Drew néhány vita után feladta a próbálkozást és úgy döntött, ha tetszik, ha nem, ő egyedül megy nyaralni. A fiúcska Ausztráliában él, mivel tudta, hogy nem egyszerű ebben a korban egyedül utazni, mindent alaposan megtervezett.

Lefoglalta a szállodát és keresett egy olyan légitársaságot, ahol nem kérnek a fiatal utazóktól szülői papírokat. Egy reggel elindul iskolába, a táskájában azonban nem könyvek és füzetek voltak, hanem néhány napra elegendő ruha. Ellopta az édesanyja egyik hitelkártyáját és iskola helyett a reptér felé vette az irányt. Fel volt rá készülve, hogy a szálloda recepcióján is furcsán néznek rá, ha azt mondja egyedül érkezett, ezért inkább azt füllentette, nemsokára jön a nővére is, csak ő hamarabb ért ide.

Otthon azonban hamar kiderült a turpisság, mivel iskola után nem ért haza. Az édesanyja megtudta, hogy iskolában sem volt, bejelentette hát az eltűnését és halálra izgulta magát, amíg a fia boldogan nyaralgatott. 4 nap alatt elő is kerítették a gyereket, az édesanyja kénytelen volt repülőre szállni és utánamenni, hogy hazavihesse. A fiúnak egyébként semmi baja nem lett a nyaralás alatt, sőt élvezte a kiruccanást.

A gyerek nyaralása nagyon kiborította az édesanyját, mivel rájött, hogy a fia egyszerűen nem érti meg a „nemet”. Képtelen elfogadni, ha valami nincs megengedve neki. Az anyuka örül neki, hogy épségben visszakapta a fiát, de nagyon mérges is rá. A rövid nyaralás rengeteg pénzbe és álmatlan éjszakákba került az édesanyának. A csemete kívánsága teljesült, Balin nyaralt, hogy a továbbiakban milyen büntetésre számíthat az édesanyjától, azt nem tudni. A fiút egyébként nem Drew-nek hívják, az ausztrál média álnéven publikálta a hírt, hogy ne nehezítsék még tovább a család egyébként sem egyszerű helyzetét.