2020 anyagi fejlődést, nyugodt és boldog életet tartogat 5 csillagjegy számára

A pénzügyi dolgok öt csillagjegy szülöttei számára lesznek a legkedvezőbbek a 2020-as évben, a föld és a tűz jegy szülöttei lesznek a legelőnyösebb helyzetben.

Oroszlán

Az első csillagjegy aki pénzzel a zsebében kezdi a 2020-as évet az Oroszlán. Azok a személyek akik e csillagjegy szülöttei a Vénusz által lesznek segítve a 2020-as évben azért, hogy kényelmes életük legyen, mert már nagyon megérdemlik, hiszen régóta nem volt részük kiegyensúlyozott, nyugodt életben. Az Oroszlán jegy szülöttei számára nagyon sokat jelent az első benyomás, vagyis az, hogy milyennek is látják őt az emberek ezért sok pénzt fektetnek magukra, a kinézetükre, hogy jó benyomást keltsenek. A fontos az, hogy minderre van elegendő pénzük, mert a pénz a pénzhez húz, a szép dolgok pedig a többi szép dologhoz.

Bak

A hatalmas jótevő Jupiter aki a fejlődést és a célok megvalósítását segíti, a 2020-as évben fontos eseményt hozhat a Bak jegy szülöttei számára. A Bak eddig is szerencsésnek érezhette magát, de most a Mars és a Hold hatása sokkal kiegyensúlyozottabbá teszi e jegy szülötteit, ezért sokkal határozottabbak lesznek és olyan döntéseket fognak hozni amelyek meghatározzák az elkövetkezendő hét évet.

Szűz

A Szűz jegy szülöttei meg vannak szokva azzal, hogy minden pénzért keményen meg kell dolgozniuk. A 2020-as évben viszont támogatást kapnak az új projektekhez. Azok a személyek akik ezidáig halogatták a számukra fontos projekt beindítását, most itt az ideje, hogy bátorságot merítsenek és szembe nézzenek a félelmeikkel.

Bika

A 2020-as év új üzleti ötleteket fog hozni a Bika jegy szülöttei számára, ezek kissé szokatlanabbak lesznek, de minden képen a karrierjük előre haladását szolgálja. Mindez egy az Univerzumtól kapott kihívás amit nagyon el kellene fogadjanak e jegy szülöttei. Most van itt az ideje annak, hogy megváltoztassák a pénzhez fűződő viszonyukat, rájöjjenek arra, hol vannak az elakadások, és változtassanak a gondolkodásmódjukon.

Skorpió

A 2020-as év nagyon különleges lesz a Skorpió jegy szülöttei számára, főleg akkor, ha munkahelyet akarnak változtatni vagy vállalkozást akarnak indítani. Minden attól függ, hogy mennyi pénzt keresnek és hogyan fektetik be azt. E jegy szülöttei kérjék mindazt amit szeretnének az Univerzumtól és meg fogják kapni.