2020 éves horoszkóp: mit tartogat számodra a jövő?

A 2020- as év megújulást hoz néhány csillagjegy számára minden téren, a helyére kerülnek a dolgok.

Kos

A Kos számára ez az év nagyon jó lesz, új barátok, új partner vagy új üzleti partnerek megerősítésére, ezért jó lenne, ha kihasználná ezt a lehetőséget. A Kos jegy szülötteinek 2020-ban lesz elegendő szabadidejük, nem kell azon gondolkodniuk, hogyan menjenek el egy összejövetelre. Ha van egy terved a munkahelyeddel kapcsolatban akkor mondd el a főnökeidnek mert nagyon nagy esélye van annak, hogy jól fogják fogadni. Az anyagi helyzeted is stabilabbá válik.

Bika

A 2020-as évben lehetőséged lesz arra, hogy a projektjeidet sikeresen befejezd és hasznod is legyen belőle. Kedvező időszakon mész keresztül, minden szituációban optimista vagy. A szellemi tevékenységeid és a körülötted élő emberekkel való kapcsolatod előnyös, könnyen meg tudod győzni az embereket, ezért a mérleg nyelve a te oldalra billen. Az év első felében ne kezdj bele több dologba, mert nem lesz mindenre energiád. Ne aggódj amiatt, ha a merész projektek amelyek az elején sikeresnek ígérkeztek, még továbbra is stagnálnak, légy türelmes.

Ikrek

2020-ban bármilyen dolgot is szeretnél, azt könnyedén elintézed. Olyan események lesznek az év folyamán amelyek fontosak számodra a magánélettel kapcsolatos döntéseid miatt, ezek érinthetik a szentimentális és életedet. A szerencse melléd szegődik, pozitív energiád lesz ezért az életet is más szemmel fogod látni, már kevésbé lesz olyan szürke. Az év első felében egy olyan ismerősödtől kapsz együttműködési ajánlatot akire nem is számítottál.

Rák

A 2020-as évben több időt kellene szánj pihenésre vagy a rutinos tevékenységekre, mert ha nem így teszel akkor problémád lehet az egészségeddel. Az időnek különös jelentősége van az új évben, mert egy fontos esemény fog történni az életedben. Szentimentális téren is kedvező lesz a helyzeted, a szerelmeddel nagyon jó a kapcsolatotok, ő mindig melletted áll.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülötteinek ez az év nagyon sikeres lesz szentimentális téren, akár esküvő, gyermekáldás is lehet az életükben. Lesz bátorságuk ahhoz, hogy nyitottabbak legyenek és higgyenek saját magukban és a csillagokban, így ki is tudják használni ezt a kedvező időszakot. 2020-ban az Oroszlán nyitott szemmel kell járjon azért, hogy haszna legyen az adódó lehetőségekből. Nagyon inspiráltak lesznek az év első felében, most hasznát vehetik annak, hogy intellektuális emberek. Az az Oroszlán jegy szülötte aki elhatározza, hogy munkahelyet változtat nyugodtan vágjon bele, ne érdekelje mások véleménye. A szeretett személlyel kiváló lesz a kapcsolatuk, de meg kell próbálni megértőbbnek lenni egymással és akkor a kapcsolatuk még tökéletesebb lesz.

Szűz

Eljött az ideje annak, hogy a Szűz jegy szülöttei kimenjenek az emberek közé mert találkozhatnak azzal a személlyel aki fontos szerepet tölthet be az életükben. 2020-ban elkezdődhet vagy befejeződhet egy olyan hivatalos dolog amely a Szűz anyagi körülményeit jobbá teszi. A Szűz számára ez az év sokkal jobb lesz mint amire számít, a dolgai egyenesbejönnek, a kellemetlen szituációk maguktól megoldódnak. A pénzhiány miatt lehetséges, hogy a Szűz egy második állást is bevállal vagy valakivel lesz egy közös üzleti lehetősége amely rövid, de jólfizető lesz.

Mérleg

A Mérleg mentális energiája jó irányba befolyásolja a kapcsolatait a környezetével. A Mérleget körülvevő emberek nem értenek egyet a kezdeményezéseivel ezért szemrehányásokat tehetnek- A Mérleg számára fel lesz ajánlva egy olyan együttműködés amely komoly változásokat hozhat az életébe, mindezt meg kell beszélnie a partnerével. Folytatódnak a szakmai előnyök, váratlanul munkaajánlatot fog kapni.

Skorpió

A Skorpió is a sors kedveltje, olyan alkalmak fognak adódni az életében amit nem szabad elszalasztania, és az eredmények nagyok jók lesznek. Az év végéig meg lesznek a várva várt sikerek. 2020-ban lehetséges, hogy olyan személyt ismerjen meg a Skorpió aki nagy hatással lesz rá, lehet, hogy szerelem lesz első látásra. A munkahelyen jó lesz elkerülni mindent konfliktust a feletteseivel. Lehetséges, hogy kellemetlen szituációba ütközik, viszont sikere lesz.

Nyilas

A Nyilas számára a 2020-as évben történő találkozások és beszélgetések gyümölcsözőek lesznek, az amit csinál meghatározza a jövőjét hosszútávon. Ha a Nyilas szeretne egy változást valamilyen téren a 2020-as évben akkor egész nyugodtan bele vághat mert sikere lesz. Az év első felében lehetséges, hogy problémái lesznek. Lesz egy jó periódus ebben az évben amikor könnyebben át tud lépni a nem kedvező helyzeteken. Az is lehetséges, hogy  a Nyilas nagyon ideges lesz és megsérti a beszédével a körülötte lévő embereket, de meg kell tanulnia elnézést kérni.

Bak

A Bak számára ez az év sok megpróbáltatást tartogat, de az okosságával túllép mindenen, a legjobb utat választva, professzionális téren olyan sikereket ér el amire nem is számít. 2020-ban a Bak munkahelyén fontos változások lesznek lehetséges, hogy más stílusú munkát választ. Abban az esetben, ha a Baknak valamiből vizsgáznia kell az eredmény nagyon jó lesz, az inspirációja segítségére lesz abban, hogy egy különleges szituáción túllépjen. A  Bak népszerűsége is fejlődni fog, az emberek értékelni fogják őt.

Vízöntő

A 2020-as év egy csodálatos lesz, az intuíciója segítségére lesz abban, hogy megértse az előtte lévő személyt. Ez szinte egy áldás a szerelmi életében. A Vízöntő professzionális szituációja fejlődésben van ezért érdemes új elhatározásokat és új terveket készíteni. Lehetséges, hogy a Vízöntő olyan hírt kap amelyre már régóta vár, de érdemes utána nézni a kapott információnak. A Vízöntő szentimentális élete is jobbra fordul, a szeretett személlyel többet fog tudni beszélgetni.

Halak

A 2020-as évben a Halak jegy szülöttei fantasztikus lehetőségeket kapnak a professzionális életükben látványos eredményekkel, az is igaz, hogy mindez nagy erőfeszítést igényel, de a Halak csillagjegy szülöttei nem ijednek meg a kihívásoktól. 2020-ban a Halak valami régi kapcsolatra gondol, ezek az emlékek olyan fantasztikus érzéseket ébresztenek benne amelyek a volt partneréhez fűzik őt. Ebben az évben a Halak jegy szülötteinek sikere lesz a társasági életben is, az ambíciója igazi barátokat hoz a számára. A legjobb periódus új célok, új tervek kitűzésére.